VUČIĆ POSETIO PORODICU ŽENE STRADALE NA NAPLATNOJ RAMPI Za Stankinog supruga imao je samo jedno pitanje, a onda je sinovima Milutinu i Aleksandru dao obećanje!

Vučić je porodicu Gligorijević - Stanikinog supruga Velimira, sinove Milutina i Aleksandra i svekrvu Dragicu posetio tokom nenajavljenog obilaska Srbije u okolini Knjaževca.

Aleksandar Vučić, Miloš Zeman
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

* Vučić posetio porodicu Stanike Gligorijević stradale u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu

* Predsednik je razgovarao sa Gligorijevićem o tome kako može da se pomogne njemu i sinovima, te im je obećao pomoć

* Dejan Stanojevic je 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu, upravljajuci vozilom koje je koristio v.d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić, izazvao tešku saobracajnu nesreću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pre dva dana posetio porodicu Stanike Gligorijević stradale u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu, u kojoj je povređen i direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić.

Vučić je porodicu Gligorijević - Stanikinog supruga Velimira, sinove Milutina i Aleksandra i svekrvu Dragicu posetio tokom nenajavljenog obilaska Srbije u okolini Knjaževca.

DROBNJAK PIJE, A ZORANA... Scena Vučićeve posete koja je ostala isečena, pogledajte šta su radili predsedniku iza leđa! (VIDEO)

JEDINO JE MILOVAN DRECUN OVO PRIMETIO! Angela Merkel se juče sastala sa Anom Brnabić. Njihov susret obeležila je jedna rečenica nemačke kancelarke! (FOTO)

Zoran Babić
Zoran Babić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik je razgovarao sa Gligorijevićem o tome kako može da se pomogne njemu i sinovima, te im je obećao pomoć.

Konačno je izgovorio ono čega smo se najviše plašili!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:25 - 19.09.2019. 16:35 Vojno-politički analitičar i novi amabasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski gostovao je u jutarnjem programu kod Predraga Sarape Foto: printscreen * Miroslav Lazanski gostovao kod Predraga Sarape u jutarnjem programu * Otkriveno da li je Srbija nabavila oružane sisteme Pancir S-1 i S-400 * Izrečeno ono čega smo se svi plašili Lazanski je govorio o najnovijim tenzijama između SAD i Irana, a dotakao se i naoružavanja balkanskih zemalja.

Dejan Stanojevic je 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu, upravljajuci vozilom koje je koristio v.d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić, izazvao tešku saobracajnu nesreću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a pet osoba teže i lakše povređeno.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi