Aleksandar Vučić
TANJUG/NIKOLA ANÐIC
Aleksandar Vučić

TANJUG/NIKOLA ANÐIC

Aleksandar Vučić, Foto: TANJUG/NIKOLA ANÐIC

Na društvenoj mreži tviter se odigrava prava hajka usmerena protiv predsednika Srbije i njegove dece, Danila, Milice i trogodišnjeg Vukana. Sramne poruke lica koja se kriju iza lažnih profila, a sve pod patronatom Đilasa i njegovih istomišljenika, otišle su predaleko.

Sa profila pod imenom Duška postavilo se pitanje da li će predsednik Srbije poljubiti patrijarha sa jasnom zlonamernom porukom.

"Hoće li preCednik da poljubi Patrijarha?", a onda se na ovaj sramni tvit nadovezao i korisnik društvene mreže sa pod imenom SKP:

"Naravno, i Danilo i ono drugo pašče njegovo, a i Milica će da čoki đedu".

Pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovoj deci

Printscreen

Pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovoj deci, Foto: Printscreen

Prepiska se kasnije nastavila u istom smeru.

Pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovoj deci

Printscreen

Pretnje smrću predsedniku Vučiću i njegovoj deci, Foto: Printscreen

"Luda Milica, na tatu i mamu. Krimi mentol Danilo. Vukan i ne postoji, to je hologram", napisao je Serz, a sve po nalogu Đilasovih botova.

Jasno je da se iza ovih profila krije Đilasov glasnogovornik koji u svojim objavama izražava otvorenu netrepeljivost prema Aleksandru Vučiću, njegovoj deci, Danilu, Milici i trogodišnjem Vukanu.

Nemalo puta se dogodilo da Aleksandar Vučić nije meta kao predsednik već se glasnogovornici Đilasove politike direktno usmere na predsednikovu decu i ostatak njegove porodice, a sada otvoreno prete maloletnoj deci bez imalo srama.

Ovo je nastavak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije i njegove porodice koji su žrtve dela opozicije i njihovih pristalica.

Nameće se pitanje, hoće li iko od nadležnih institucija reagovati na sramne poruke koje su osvanule i stati na put delu opozicije koji konstatno napada predsednikovu porodicu i njegovu decu?

Pročitajte još:

Komentari (8)

Sapcanin

24.11.2020 12:38

Nema tu mnogo filozofije samo ostre kazne i zatvor ili u ludaru.

Aleksandra

24.11.2020 13:18

Hapsite psihopate, povraća mi se od njihove zlobe i nevaspitanja. VE

Misa

24.11.2020 13:43

Sta je sa ovim ljudima, jesu li normalni da pominju na ovaj nacin decu!? Cemu se oni u svom zivotu nadaju!?

djole

24.11.2020 14:01

ti ce da se upisaju od straha kad dpdju po njih

Djoka

24.11.2020 14:12

Djilasu nedostaje Tito. Stariji znaju zašto a mladji će i dalje lupetati.

Bane

24.11.2020 14:19

Postavlja se pitanje, kada će biti rasterani crnogorski ološi.

branka met

24.11.2020 15:45

Ovi tipovi sigurno nemaju decu, jer da ih imaju ne bi im palo napamet da tuđu decu nazivaju paščad i da im daju svakakva pogrdna imena. Ova "škola" političke borbe je taman toliko promašena koliko su promašeni i njeni "ideolozi".

Žeki

25.11.2020 13:16

Ne mogu da verujem da se ovome ne stane u kraj! Nema veze ko je i da li voliš predsednika, ovo je nedopustivo. Treba doneti zakon, svačije, ali svačije dete mora biti zaštićeno od ovakvih bljuvotina. Ima li kraja!!!