Za Đilasove botove trogodišnji Vukan je pašče!

Alo.rs | vesti 2020-11-24 11:57:29 2020-11-24 11:57:29

U medijima se konstantno vrše napadi na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, a sada su osvanule i jezive pretnje upućene njegovoj deci, Danilu, Milici i maloletnom Vukanu

TANJUG/NIKOLA ANÐIC

Na društvenoj mreži tviter se odigrava prava hajka usmerena protiv predsednika Srbije i njegove dece, Danila, Milice i trogodišnjeg Vukana. Sramne poruke lica koja se kriju iza lažnih profila, a sve pod patronatom Đilasa i njegovih istomišljenika, otišle su predaleko.

Sa profila pod imenom Duška postavilo se pitanje da li će predsednik Srbije poljubiti patrijarha sa jasnom zlonamernom porukom.

"Hoće li preCednik da poljubi Patrijarha?", a onda se na ovaj sramni tvit nadovezao i korisnik društvene mreže sa pod imenom SKP:

"Naravno, i Danilo i ono drugo pašče njegovo, a i Milica će da čoki đedu".

Prepiska se kasnije nastavila u istom smeru.

"Luda Milica, na tatu i mamu. Krimi mentol Danilo. Vukan i ne postoji, to je hologram", napisao je Serz, a sve po nalogu Đilasovih botova.

Jasno je da se iza ovih profila krije Đilasov glasnogovornik koji u svojim objavama izražava otvorenu netrepeljivost prema Aleksandru Vučiću, njegovoj deci, Danilu, Milici i trogodišnjem Vukanu.

Nemalo puta se dogodilo da Aleksandar Vučić nije meta kao predsednik već se glasnogovornici Đilasove politike direktno usmere na predsednikovu decu i ostatak njegove porodice, a sada otvoreno prete maloletnoj deci bez imalo srama.

Ovo je nastavak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije i njegove porodice koji su žrtve dela opozicije i njihovih pristalica.

Nameće se pitanje, hoće li iko od nadležnih institucija reagovati na sramne poruke koje su osvanule i stati na put delu opozicije koji konstatno napada predsednikovu porodicu i njegovu decu?

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više