MINISTAR ODBRANE NAJISKRENIJE O PRIJATELJU ŠABANU ŠAULIĆU Vulin otkrio nepoznate detalje: Poslednji put, nekoliko dana pred tragediju smo...

Aleksandar Vulin, ministar odbrane i lider Pokreta socijalista, za „Alo!” je govorio o druženju s kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem i otkrio da su se upoznali davno na snimanju emisije „Prslook Again”.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin , Foto: ALO Ognjen Radosevic

- Kako je emisija odmicala, sve više smo se smejali i slagali. U to vreme sam bio u dubokoj vanparlamentarnoj opoziciji, a on je pred kamerama rekao: „Ti si pametan i uporan, uspećeš ti, samo neka sačekaju“ - prisetio se Vulin i dodao da će Šabana pamtiti po vedrini, odanost porodici i prijateljima.

 

- Ali, i po tome s kakvom lakoćom peva, čak i dok sedi - rekao je on.

Ministar je za naš list otkrio i kada je poslednji put video Šaulića.

- Imali smo običaj da sakupimo najbliže prijatelje, muziku, pevače po njegovom izboru, zaključamo kafanu i celu noć se družimo uz pesmu. Nekoliko dana pre tragedije, poslednji put smo zaključali kafanu i radovali se - kazao je on i dodao da pamti mnoge anegdote iz druženja sa Šaulićem, ali da one nisu za novine.

Kome je Šaban ostavio više od 2 miliona evra, vilu na Dedinju, 3 stana u Beogradu i vikendicu, pročitajte OVDE.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Vulin nam je otkrio i koju Šabanovu pesmu najviše voli da sluša.

- To je pesma „Dođi da ostarimo zajedno”. Moja supruga Nataša ga nikada nije pustila da ode dok ne otpeva „Šadrvane” - prisetio se ministar.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi