Vuk Jeremić
printscreen
Vuk Jeremić

printscreen

Vuk Jeremić, Foto: printscreen

Jeremić je kritikovao to što se na sastancima predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa najvišim državnim zvaničnicima pojavljuje i bivši britanski premijer Toni Bler.

- Britanski premijer, čovek koji nas je bombardovao i koji je zavio pola sveta u crno - govorio je Jeremić.

Na pitanje voditelja, otkud mu te informacije, Jeremić nije dao odgovor.

Međutim, Jeremić je zaboravio da je već bio na vlasti kao Tadićev savetnik, u isto vreme kada su se najviši državni zvaničnici sretali sa Blerom.

Prvi od njih je tadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić koji se sastajao sa Blerom, a isto je činio i Vojislav Koštunica, na istoj državnoj funkciji.

Jeremiću tada nije smetalo što se najviši predstavnici države susreću sa Blerom. Principi tada nisu važili, jer se bilo na vlasti.

Tako je, u svom novom blamu usred nastupa na televiziji, pokazao građanima Srbije kako on zamišlja principijelnost - kad odeš sa vlasti, onda se setiš principa.

Više o tome možete pogledati u priloženom snimku:

 

Komentari (5)

Aleksa Srbin

26.12.2019 00:06

Boze koji mentol ovaj Jeremic

Младен

26.12.2019 08:19

Ау, брате, каква замена теза.

мр Предраг М.Вулетић

26.12.2019 08:46

Питања за г.Јеремића: - Колико је земаља повукло признање Косова за време његовог мандата као министра иностраних послова а колико као председавајућег Генералне скупштине УН? - Како је могуће да је Зорана Чичка власника Крушик Акумулатора хвалио и ковао у звезде а Чичак успешну извозну фабрику увео у вишегогишњу блокаду? - Да ли је тачно да је на месту председавајућег ГС УН посредовао у трговини оружјем са афричким земљама уз провизију за себе и шта је Србија имала од тога ?

Dule

26.12.2019 13:33

Kaze nas narod covek koji ima razmaknute prednje zube je veliki lazov, a zamislite kod Jeremica moze hladno fico da prodje kakva je to lazovcina. Secate se kada je rekao da je clan Borda direktora pa ga ovi nakon sat vremena demantovali da on nije nista i da nemaju pojma o njemu. Covek je patoloski lazov.

joks

26.12.2019 18:46

KOJI GLUPSON,pa on misli da smo mi gradjani blesavi kao on,pa neka kaze odaklemu toliki novac od cega ga je zaradio,normalno on je radio samo za sebe a za srbiju ga boli dupe.skinite vise tog coveka da ga nevidimo i ne slusamo.