Vuk Jeremić
Youtube/Printscreen
Vuk Jeremić

Youtube/Printscreen

Vuk Jeremić, Foto: Youtube/Printscreen

Na pitanje Jeremiću da li ima problema danas u udruženoj opoziciji, lider Narodne stranke dao je sledeći odgovor:

Pročitajte još:

- Ja sam ga slušao, mislim da je rekao da ima, tako da to je prilično dobro konstatovao - rekao je Jeremić.

U čemu je problem?

- Trenutno je problem to što funkcionisanje u saradnji Narodne stranke i stranke gospodina Đilasa nije onako kao što je bilo kad je nastao problem koji je prouzrokovao bivši član Narodne stranke gospodin Jovanović svojim šovinističkim ispadom i pokušajem da zajedno sa sobom povede iz Narodne stranke značajan broj članova i da zajedno sa sobom prevede u stranku gospodina Đilasa - rekao je lider Narodne stranke.

Dragan Đilas kaže da je to strašno što govori Nikola Jovanović, ali i da je strašno što su razgovori snimani. Da li ćete objaviti ko je razgovore snimao?

- Slažem se sa gospodinom Đilasom, strašno je i jedno i drugo. Što se tiče snimanja zaista ne mogu da odgovorim na to pitanje, nismo imali veze sa tim. Strašno je ono što je gospodin Jovanović izgovorio, strašno je ono što je gospodin Jovanović činio, a ono što nije toliko ohrabrujuće je ono što je gospodin Đilas rekao da je ono što je Jovanović izgovorio trenutno ga diskvalifikuje od bavljenja politikom ili eventualnog stupanja u Stranku slobode i pravde. Pitam se koliko je dugo to "trenutno". Mi smo u Srbiji imali slične slučajeve. Gospodin "Bata Gašić" je jedno vreme sačekao na klupi nakon verbalnog ispada prema vašoj koleginici (N1 TV) i to je u njegovom slučaku trajalo nekih godinu dana. Nadam se da gospodin Đilas nešto slično nije imao na umu, kada je u više navrata podvukao da "trenutno" za Nikolu Jovanovića nema mesta na političkoj sceni - rekao je Jeremić.

Mislite da Nikola Jovanović može da stane pored na primer, Marinike Tepić za nekih godinu dana?

- Mislim da bi bilo nekorektno kada bih vam ja davao odgovor na to pitanje. Možda bi bilo bolje da tako nešto pitate gospođicu Tepić - zaključio je Jeremić.

Preporučujemo:

Komentari (1)

DEKI

03.09.2020 12:01

Dali ste budale pa vi mislite da čete ponovo na vlast . u srbiji sigurno nečete pokušajte u drugoj zemlji ko vas nezna.