Vuk Jeremić do zore sa starletama

Ekipa Alo! | vesti 2018-01-29 11:13:51 2018-01-29 11:13:51

Poznato je da Vuk Jeremić voli da troši veliki novac na sopstvena zadovoljstva, pogotovo kada je o državnim parama reč, ali „Alo!“ prvi put otkriva da su i noćni klubovi velika strast bivšeg „predsednika sveta“ kako je voleo samog sebe da naziva.

Privatna arhiva

Dok u javnosti glumi brižnog supruga koji se sa svojom suprugom Natašom uvek drži za ruke, Jeremić se noću pretvara u lovca po klubovima u kojima nastupaju polugole igračice, a neretko se u društvu njega i njegovih prijatelja nađu i devojke koje su tek prešle prag punoletstva.

Kako na političkim skupovima na kojima nastupa neretko kuka o teškom vremenu u kom se u Srbiji živi i vredno daje obećanja da će s njim na vlasti u zemlji biti bolje, mogao bi u naletima iskrenosti da ispriča i o skupim izlascima kojima se počasti kada god mu se ukaže prilika. Na pitanje ko je najbolji i najgalantniji gost, većina konobara prestoničkih kafana i pabova kao takvog izdvojila bi Jeremića, a naš izvor otkriva kako izgleda jedan od jeftinijih izlazaka lidera srpske opozicije.

 

A plakao je zbog Nataše

Da je očigledan rascep između slike kojom Jeremić sebe predstavlja u javnosti i činjenice da voli noćni život, najbolje se vidi po tome što na sve političke skupove vodi suprugu Natašu i uvek je drži za ruku. Jeremić je proletos čak i zaplakao kada je njegova supruga u kampanji za predsedničke izbore govorila o uvredama koje je na njen sasuo visoki funkcioner SNS-a Milenko Jovanov. Osim toga, voli da glumi porodičnog tako što na društvene mreže postavlja fotografije slavskog stola, stalno ističući reči „porodica” i „porodične vrednosti“.

- Vuk je dobro poznat svima koji vole galantan provod. I ranije sam ga viđao, ali poslednjeg puta obratio sam više pažnje s obzirom na to da slede izbori i da je aktuelan. On je u pab ušao s prijateljima i vidno raspoložen naručio najskuplje vino. Iako su se povukli u izdvojeni prostor, većina prisutnih je primetila političara. Baš sam sa prijateljem komentarisao da je vrlo čudno što se tako opušteno ponaša sada, kada mu je cilj dolazak na vlast. Da se razumemo, kao i svi mi, i on ima pravo da se provede, ali uz savesnu priču koju često propagira nikako ne ide to kako se ponaša u izlascima. Čovek se zadržao pet i po sati tu noć uživajući u društvu, alkoholu i muzici - priča naš izvor.

On dodaje da su iste večeri kada je u klubu bio Jeremić, gošće bile i poznate starlete Tamara Đurić i Nataša Šavija, a da ga je posebno šokiralo što je jedan od prijatelja iz njegovog društva nekoliko puta pozvao devojke duplo mlađe od njih da im se pridruže.

 

- Servira nam priču o mukotrpnom radu na kampanji, a onda vidimo njega koji do ranih jutarnjih časova ne mrda sa žurki i okupljanja, odmeravajući devojke od dvadesetak godina. U popularnoj beogradskoj „Beton hali“ ne postoji restoran u kojem on nije ostavio za ovdašnje prilike ogroman novac i po nekoliko prosečnih srpskih plata.

- Možete da proverite sve ovo što govorim, svi koji izlaze u ove lokale ili tamo rade reći će vam isto. Pije najskuplja vina i ostavlja veliki bakšiš muzičarima. Normalno je da se kao građanin zapitam odakle tom skromnom političaru taj novac? Ostaje pitanje, dok priča o siromašnoj deci, niskim platama i penzijama, je l’ mogao bar nekom od tih ljudi da pomogne umesto što je naručio dve-tri flaše najskupljeg vina? Eto, samo to - priča naš izvor za „Alo!“.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više