Vuk Jeremić
screenshoot/Youtube
Vuk Jeremić

screenshoot/Youtube

Vuk Jeremić, Foto: screenshoot/Youtube

Prema Jeremićevim tvrdnjama vrh američke vlasti ima velika očekivanja od vlasti u Beogradu i Prištini posle izbora u Srbiji zakazanih za 26. april.

- Grenel i vrh američke vlasti očekuju da će Beograd i Priština potpisati svoj dogovor do novembra - rekao je Jeremić.

Međutim, ništa od ovoga ne bi bilo čudno da Jeremić već nije iznosio ovakva predviđanja, naravno, izrazito neuspešno.

Tako je još 2018. godine u jednoj emisiji govorio da će vlast u Srbiji staviti potpis na dokument koji omogućava članstvo Kosova u UN, i da će to učiniti, pogađate, baš u novembru.

Da stvar bude tragikomičnija, Jeremić je najavio izbore i referendum za 4. novembar te 2018. ali se tako nešto nije dogodilo.

Ako uzmemo u obzir da su analize i predviđanja ovog političara uspešni kao i politika koju vodi kao opozicionar i koju je vodio dok je bio na vlasti, možemo samo zaključiti da ćemo i dalje imati prilike da slušamo ovakvo neznanje i potpuni dunsteraj koji vređa inteligenciju, a da dotični političar neće preuzeti odgovornost za svoje neuspehe i obmanjivanje javnosti u Srbiji.

Ostaje nam samo da sačekamo novi promašaj i uverimo se o kakvom se političkom dunsteru radi, a potom i da se smejemo nekom narednom proročanstvu Vuka Jeremića, a pomalo i sami sebi jer je takav politički "genije" nekada vladao Srbijom.

 

Komentari (6)

branka met

07.03.2020 18:43

To što ti Vuče projektuješ na Vučića ti bi vrlo rado uradio. Ipak, džaba se nudiš da budeš predsednik, jer neće te ni zapadnjaci, a o narodu da ne govorim. Zapadnjaci trebaju nekoga na koga mogu računati, a ti u sebe ne možeš imati poverenja, jer toliko lažeš da baron Minhauzena ispade diletant.

Žarko

07.03.2020 19:19

Vuk Jeremić je politički parazit. Sve je uradio kontra interesima Srbije.

Željko

07.03.2020 19:22

Vuk Jeremić je daleko od ozbiljnog političara. On je na nivou kafanskog politikanta.

Vanja

07.03.2020 23:33

Opozicija se od samog pocetka bavi prljavom kampanjom, bitno im je samo da se nalaze u javnosti i da smisljaju lazi, nemaju nikakav plan i progam da predstave gradjanima Srbije osim izmisljotina i lazi.

Natasa

08.03.2020 08:49

Jeremić je očajan u svakom smislu...

branka met

08.03.2020 23:31

Jeremić iz "prve ruke" priča o velikim očekivanjima američke administracije od Srbije. On je "upućen" (po sistemu: ukazalo mu se) u sve tajne i američke i srpske strane, jer za Boga miloga, on je bio predsednik sveta. Taj sve zna. Na žalost njegovu, niko ga ništa po pitanju politike i ne pita, jer on o tome blage veze nema, samo ponekad fantazira i laže. A pitaju ga o uplatama na njegov račun i o njegovim vezama sa krimosom Patrikom Ho. O tome mnogo zna, ali ćuti ko zaliven.