Vuk je pokvareni lažov!

D.R. | vesti 2018-04-24 16:46:33 2018-04-24 16:46:33

Politički komentator Kori Levandovski, koji je godinu i po radio kao menadžer kampanje predsednika SAD Donalda Trampa, demantovao je priču Vuka Jeremića da je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobio milion dolara kako bi mu omogućio kontakt sa Trampom i okarakterisao je kao potpunu izmišljotinu.

Alo!/Rajko Ristić

Naprednjaci su poručili da je to samo još jedan dokaz da je lider Jeremić pokvareni lažov.

Levandovski je istakao da predsednika Srbije nije nikada sreo.

- Mnogo mi se sviđa ta priča. Ja tog čoveka (Aleksandra Vučića) u životu nisam sreo. U životu nisam razgovarao sa njim, ali ako imate milion dolara da mi date, rado bih ih uzeo - rekao je on odgovarajući na pitanje o navodima koje je Jeremić nedavno izneo na Tviteru.

Funkcioneri SNS-a poručili su za „Alo!" da je Jeremić još jednom slagao.

- Ovo je još jedan dokaz da je Vuk Jeremić lažov. I posle se pita zašto mu građani Srbije ne veruju - rekao je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, a slično mišljenje imao je i potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov.

- Ovo je još jedan dokaz da je Vuk Jeremić mali pokvareni lažov, koji je se ne bavi ničim drugim u životu osim što iznova i iznova smišlja laži o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Uostalom, treba li podsećati da je taj lažov nedavno plasirao priču kako Angela Merkel neće da primi Vučića, a on se sa njom video dva puta u mesec i po dana. Dakle, vodeći se bolesnom mržnjom i sopstvenim kompleksima, on na svaki način pokušava da nanese štetu i Vučiću i Srbiji, ali su Vučić i Srbija prevelik zalogaj za bonsai političara kakav je Jeremić, u čije laži, izmišljotine i gluposti odavno ne veruju ni u Srbiji, a ni u inostranstvu - rekao je Jovanov.

Expand player
Pogledajte više