Vučićeva savetnica ispričala šta se dešavalo u prethodnih 48 sati! Predsednik bio toliko loše da je sam tražio da ga hitno hospitalizuju

Alo.rs/I.L. | vesti 2019-11-17 21:44:57 2019-11-17 21:44:57

Izbegnuta tragedija!

Printscreen RTV Pink

Gosti ovonedeljnog 'Hit Tvita' su savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević, uzbunjivač Lazar Lešnjak i analitičar i bivši bezbednjak Božidar Spasić.

- Jako težak vikend za nama. U petak je sam tražio da ga odvedu u bolnicu. On ne priznaje inače bolesti, pod temperaturom smo trčali sa njim po belom svetu, a sada je tražio da ga odvedu na VMA. Dva dana je proveo na aparatima. Danas je malo bolje i nadam se da će konačno početi da sluša savete lekara i ljudi koji o njemu brinu - rekla je savetnica predsednika republike.

Ona je dodala da se nada da Vučić nije video reakcije drugih na njegovu bolest.

- Ako već ne podržavate politiku Vučića, poštujte bar bolest i pustite čoveka da boluje u miru. Makron, Merkel, Erdogan, Pahor, Rama, Dodik, svi su mu pisali. Od velikih svetskih lidera do građana koji brinu. Nadam se da je gledao te poruke - naglasila je Vasiljević.

18+
Klikni da vidiš sliku

Ona se osvrnula i na izjave direktora televizije N1 Jugoslava Ćosića na račun bolesti predsednika Vučića i na konferenciju za novinare u Beogradu na vodi u petak, kada je jedan Ćosićev novinar na neprimeren način razgovarao sa predsednikom Srbije.

Pročitajte još:

- Mislim da Jugoslava Ćosića treba da bude sramota zbog izjava, da li on na ovaj način prikriva svoju aferu ili o čemu se tu radi, stvarno ne znam. Na novinarska pitanja njegove televizije predsednik Vučić uvek odgovara. I u petak je odgovorio Miodragu Sovilju. Da li se njima taj odgovor svideo, to ne znam, ali znam da niko nikad nije se tako ponašao na konferenciji za novinare. Nije za Vučića problem u težini pitanja, već u načinu na koji to pitanje postavljate. Ja verujem da mladi kolega Sovilj ne razgovara na taj način sa svojim roditeljima i da će naučiti da bude dobar novinar, ali i lepo vaspitan - rekla je savetnica predsednika.

Bonus video: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost

 

Expand player
Pogledajte više