Vučić: Uhapšen predsednik opštine Grocka zbog paljenja kuće novinara!

Alo.rs/M.Ž. | vesti 2019-01-25 16:04:47 2019-01-25 16:04:47

"Ovo je poruka svima da partijska knjižica nikoga neće zaštititi od odgvornosti. Pred zakonom će svi biti jednaki"

Tanjug/Rade Prelić

- Srbija će biti pravno uređena zemlja. Obezbediće pravnu sigurnost za sve svoje građane, bez obzira na versku, nacionalnu ili političku pripadnost. Želim da vas obavestim da je policija danas uhapsila i zadržala Simonović Dragoljuba predsednika opštine Grocka i člana glavnog odbora SNS. - rekao je Vučić.

Pročitajte još:

 

Osim Simonovića uhapšen je i visoki funkcioner SNS zbog sumnje da je učestvovao u pomenutom krivičnom delu.

- Niko neće biti zaštićen bez obzira na to čiju partijsku knjižicu ima. Novinari će biti zaštićeni. Ovo je poruka sve u Srbijii da nasilje nikome neće biti dozvoljeno i to je odlučna poruka države - rekao je Vučić.

Predsednik je govorio i o napretku Srbije na svim poljima otkad je na vlasti Srpska napredna stranka.

- Uspeli smo da dignemo zemlju iz krize i dovedemo investitore i izgradimo fabrike. Uspeli smo da vratimo ugled Srbiji u svetu. Uspeli smo da dovedemo u našu zemlju najmoćnije svetske državnike. Uspeli smo da sa mrtve tačke vratimo pitanje o Kosovu koje je zahvaljujući neodgovornom ponašanju vlasti zadobilo neku vrstu integriteta. Uspeli smo i da našom zemljom ne vladaju ni tajkuni ni zapadne ambasade - govorio je, između ostalog Vučić.

 

 

Predsednik Srbije se danas vratio iz Davosa gde je učestvovao na Svetskom ekonomskom forumu.

Preporučujemo i ovo:

 

U izjavi novinarima, uoči povratka u Beograd, rekao je kako "čuje da ima važnih vesti u zemlji", ili da "može da ih bude, tako da treba da se vraćamo i da rešavamo probleme u zemlji".

 

Expand player
Pogledajte više