ŠTA JE PROBLEM, ĆUTIMO A?! Vučić udario neočekivanu kontru i ugasio ih najstrašnije, na N1 ćute kao zaliveni!

Šta je afera u Jovanjici, država je razrešila taj slučaj i uhapsila ljude, upitao je danas predsednik Aleksadnar Vučić komentarišući amandman na izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a koji se odnosi na slučaj Jovanjice, Telekoma i Krušika.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Na pitanje novinarke N1 kako komentariše izveštaj EP, odnosno amandmane na izveštaj, od kojih se u jednom navodi i zahtev nekolicine poslanika za rezultatima u slučajevima Krušik, Jovanjica, Telekom, i šta će Srbija uraditi po tom pitanju, Vučić je odgovorio:

"Da se razreši afera Jovanjica? Država je razrešila, pohapsila ljude. Ili mislite valjda da država treba da reaguje na Jovanjicu onako kako vi reagujete ili da formrianmo novu državu Jovanjicu da bi neko bio zadovoljan?".

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu.

"Mislite da lažima neko može da ostvaruje politički profit? Ne može, pa makar bio iz Evropskog parlamenta", rekao je Vučić.

"Šta je problem u Jovanjici?", upitao je Vučić novinarku N1 koja je ostala nema na ovo neočekivano kontrapitanje predsednika Srbije.

"Izgleda da niko ne zna, osim što volite da slušate razne priče, jer kada god pitam - niko ne zna ništa da mi kaže osim gluposti koje slušam od pojedinih secikesa, koje drugo i ne znaju da kažu", rekao je Vučić.

Telekom neće više biti uništavan zbog interesa tajkuna

Telekom Srbije i državna imovina više neće moći biti uništavani zarad tajkunskih interesa kao što je bilo pre 15 godina, poručio je Vučić.

Vučić je naglasio da Telekom neće više viti džak za udaranje samo da bi dvojica bili bogatiji i imali politički monopol nad svim.

On je istakao da je posao Telekoma da se bori na tržištu.

„Zahvaljujući normama koje smo mi doneli imate mogućnost da osim da budete kablovski operater možete da proizvodite program, što nemate pravo u mnogim drugim zemljama. Ali mislili smo da je to važno za slobodu izjašnjavanja i medija. Smatrali smo da je dobro da i tajkuni budu konkurencija državnim kompanijama“; objasnio je Vučić.

Istakao je da je nemoguće da kompanija, u kojoj ima državnog udela, bude , kako je rekao, išutirana sa tržišta.

„Želim uspeh Telekomu pošto je to kompanija naših građana, i kažem da ona ne može biti uništavana“; naglasio je on.

Povezane vesti

 • Korisnik: šlihtara
  24/02/2021 - 21:35
  Stavite bar puna imena i prezimena,da vas partijski šefovi lakše prepoznaju i štikliraju kao "podobne" .
 • Korisnik: eks
  22/02/2021 - 09:06
  Mrzitelji iz kabale Djilasa nisu dostojni Vučoću ni na cipelu da se poseru.
 • Korisnik: Djole
  21/02/2021 - 23:44
  Ma nema niki na svetu pametnijeg oredsednika,direktno u brk,kao i uvek,jos kada bi verovali
 • Korisnik: Stevan
  21/02/2021 - 22:24
  Nešto nije bilo tih evropskih parlamentaraca koji su pohrlili i ponudili bilo kakvu pomoć u vezi sa globalnom pandemijom!? Direktno i otvoreno se mešaju u unutrašnje stvari jedne države, mi imamo svoju izvršnu sudsku i zakonodavnu vlast.
 • Korisnik: Vanjica
  21/02/2021 - 22:05
  Vučić nikoga nije "vredjao", kako navode ovi jadnici iz SSP-a. Što se tiče panike, možda bi i bili u panici da ne rade svoj posao. Vučić je samo izrazio stav Srbije, a to je činjenica da niko ne može da se meša u unutrašnju politiku naše države, kao što se ni mi ne mešamo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi