Vučić udario neočekivanu kontru i ugasio ih najstrašnije, na N1 ćute kao zaliveni!

Tanjug/Alo.rs | vesti 2021-02-21 10:15:50 2021-02-21 10:15:50

Šta je afera u Jovanjici, država je razrešila taj slučaj i uhapsila ljude, upitao je danas predsednik Aleksadnar Vučić komentarišući amandman na izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a koji se odnosi na slučaj Jovanjice, Telekoma i Krušika.

Tanjug/Strahinja Aćimović

"Da se razreši afera Jovanjica? Država je razrešila, pohapsila ljude. Ili mislite valjda da država treba da reaguje na Jovanjicu onako kako vi reagujete ili da formrianmo novu državu Jovanjicu da bi neko bio zadovoljan?".

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu.

"Mislite da lažima neko može da ostvaruje politički profit? Ne može, pa makar bio iz Evropskog parlamenta", rekao je Vučić.

"Šta je problem u Jovanjici?", upitao je Vučić novinarku N1 koja je ostala nema na ovo neočekivano kontrapitanje predsednika Srbije.

"Izgleda da niko ne zna, osim što volite da slušate razne priče, jer kada god pitam - niko ne zna ništa da mi kaže osim gluposti koje slušam od pojedinih secikesa, koje drugo i ne znaju da kažu", rekao je Vučić.

Telekom neće više biti uništavan zbog interesa tajkuna

Telekom Srbije i državna imovina više neće moći biti uništavani zarad tajkunskih interesa kao što je bilo pre 15 godina, poručio je Vučić.

Vučić je naglasio da Telekom neće više viti džak za udaranje samo da bi dvojica bili bogatiji i imali politički monopol nad svim.

On je istakao da je posao Telekoma da se bori na tržištu.

„Zahvaljujući normama koje smo mi doneli imate mogućnost da osim da budete kablovski operater možete da proizvodite program, što nemate pravo u mnogim drugim zemljama. Ali mislili smo da je to važno za slobodu izjašnjavanja i medija. Smatrali smo da je dobro da i tajkuni budu konkurencija državnim kompanijama“; objasnio je Vučić.

Istakao je da je nemoguće da kompanija, u kojoj ima državnog udela, bude , kako je rekao, išutirana sa tržišta.

„Želim uspeh Telekomu pošto je to kompanija naših građana, i kažem da ona ne može biti uništavana“; naglasio je on.

Pročitajte i:

Expand player
Pogledajte više