Vučić u skupštini govorio o napadu ROSU na Sever, pa rekao TRI REČI zbog kojih je zadrhtao svaki građanin Srbije!

Alo.rs | vesti 2019-05-28 13:09:36 2019-05-28 13:09:36

Vučić je rekao da su sve policijske jedinice posebne i specijalne namene u pripravnosti i istakao da Srbija ništa ni od koga neće da krije.

Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je rano jutros u Skupštinu kako bi započeo svoje obraćanje poslanicima u Skupštini i građanima Srbije o najnobijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

 

Vučić je rekao da za sada nema poginulih, iako su Albanci u Kosovskoj Mitrovici pucali na ljude u jednoj od posrednih ulica samo zato što su ih ovi gađali kamenicama.

SITUACIJA IZMAKLA KONTROLI! 200 specijalaca ROSU čeka znak za upad u Severnu Mitrovicu?!

On je obavestio poslanike da je jutros u 06.29, zbog dešavanja na Kosovu, izdao naređenje da se podigne borbena gotovost vojske na najviši nivo. Međutim, kako je istakao, o sledećim konkretnim koracima Srbije još nije odlučio.

 

On je rekao i da su sve policijske jedinice posebne i specijalne namene u pripravnosti i istakao da Srbija ništa ni od koga neće da krije.

"Svesni smo, istakao je, teških i užasnih posledica i Beograd će nastaviti da radi na očuvanju mira i stabilnosti. Mi da dozvolimo novu Oluju u bilo kom delu gde živi naš narod - nećemo", rekao je Vučić.

DUGIM CEVIMA NA ZORANA! ROSU napao novinara televizije Prva!

"Promisliću dobro i odlučiti, ali ako i dalje bude eskalacija, mogu vam samo reći "Srbija će pobediti"", zaključio je Vučić.

Expand player
Pogledajte više