PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA Vučić sutra kreće u kampanju "Budućnost Srbije", a ministar Antić objašnjava šta to znači po naše građane!

Odluka predsednika Vučića da obiđe naše gradove i sela, da razgovara sa građanima i da poseti mesta koja su obezbedila zaposlenje i bolje uslove za život je odluka, kako Antić navodi, odgovornog državnika prema svojim sugrađanima i njihovoj budućnosti.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar u vladi Republike Srbije i visoki funkcioner SPS Aleksandar Antić ističe da je kampanja “Budućnost Srbije” u koju će sutra krenuti predsednik Aleksandar Vučić, za naše građane prilika koju se ne propušta.

- Kampanja “Budućnost Srbije” je za naše građane prilika koju ne treba da propuste, da iz prve ruke, direktno, čuju ono što ih najviše i možda jedino zanima, a to je kako će se njihov grad i njihova zemlja razvijati, kakva će biti budućnost njihove dece i šta država po tome preduzima - kaže Antić i ističe kako će predsednik Vučić obići skoro sva mesta u Srbiji.

 

- U svakom od njih postoje i problemi, ali postoje i veoma jasni i krupni rezultati napretka, novih radnih mesta, bolje infrastrukture, poboljšane zdravstvene usluge, snabdevanja energentima… Zato nema bolje prilike da se o svemu tome pošteno razgovara nego u susretu sa predsednikom i članovima Vlade, direktno, bez šumova kojima su građani neretko izloženi što putem medija ili kritičara ove vlasti - rekao je Ministar rudarstva i energetike.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Početak kampanje "Budućnost Srbije" #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

Odluka predsednika Vučića da obiđe naše gradove i sela, da razgovara sa građanima i da poseti mesta koja su obezbedila zaposlenje i bolje uslove za život je odluka, kako Antić navodi, odgovornog državnika prema svojim sugrađanima i njihovoj budućnosti.

- Tako nešto nismo imali u bliskoj prošlosti, naprotiv, imali smo predsednike koji su uspeli da potroše dva mandata, a da ne obiđu svoju zemlju i razgovaraju sa građanima, osim kada su pred izbore dolazili po njihove glasove. Predsednik Vučić će zajedno sa članovima Vlade doći do građana i razgovaraće sa njima baš o budućnosti Srbije, jer tu budućnost moramo da gradimo zajedno i dogovorom, kako bismo našu zemlju napravili još boljom i uspešnijom - kaže Antić i dodaje:

 

- Potvrdićemo zajedno, na licu mesta, da je poslednjih godina učinjeno mnogo u svakom našem gradu, da su došle investicije, da se mladi ljudi zapošljavaju, da imamo bolji saobraćaj, efikasniju administraciju i zdravstvo, bolje uslove u školama i vrtićima, ali saslušaćemo i predloge građana kako da stvari budu još bolje. Za tako nešto nema boljeg i poštenijeg načina nego u direktnom razgovoru sa šefom države i predstavnicima Vlade, što će omogućiti kampanja "Budućnost Srbije".

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mladen
  06/02/2019 - 21:00
  Predsednik Vučić se ne libi da izađe pred građane Srbije i da im položi račune, kao i da najavi nove investicije i nova radna mesta!
 • Korisnik: avanturista
  06/02/2019 - 20:40
  Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak,zahvaljujući SNS Srbija ima rezultate i prosperitet
 • Korisnik: peca
  06/02/2019 - 20:06
  Prilika da se građani upoznaju sa idejom o budućnosti Srbije i naroda!
 • Korisnik: Bojan
  06/02/2019 - 20:03
  Prvi predsednik koji stoji iza svega sto je izgradjeno u zemlji,i koji licno proverava svaku investiciju.
 • Korisnik: Cudo
  06/02/2019 - 19:27
  Da nije smesno bilo bi zalosno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi