Vučić: SNS će donositi najbolje odluke za Srbiju!

Beta | vesti 2016-10-21 19:42:19 2016-10-21 19:42:19

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas na obeležavanju osam godina od osnivanja partije da je ona najorganizovanija stranka u Srbiji i da će uvek donositi najbolje odluke za Srbiju.

Tanjug/Dragan Kujundžić 21.10.20

"SNS se razlikuje od drugih, donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju. Tako smo se ponašali, tako ćemo se ponašati", rekao je Vučić na obeležavanju jubileja u Smederevu.

On je kazao da je SNS pokrenula "sve ono što drugi nisu smeli".

"Ne možete da menjate Srbiju, ako niste spremni da menjate sebe", rekao je Vučić i dodao da je promena samog sebe osnova svakog napretka.

"Kada smo donosili teške i ne uvek popularne odluke imali smo hrabrosti da kažemo narodu zašto mislimo da je to u njegovom interesu", rekao je Vučić.

Lider SNS je ocenio da je to danas ubedljivo najorganizovanija stranka, da sve ostale nisu ni 50 odsto organizovane kao SNS.

"Morate obratiti pažnju na ljude, sa njima da razgovarate i da ne mislite da smo klasa iznad", rekao je Vučić i dodao da SNS jeste i mora da bude vlast koja sve radi za sigurnost, mir, stabilnost i ubrzani razvoj Srbije, u interesu svojih građana.

On je dodao da će Srbija, dok je on premijer Srbije i predsednik SNS, imati "jednu politiku".

"Mi imamo samo jednu stolicu - zove se Srbija. Naš je posao da brinemo o Srbiji. Sit sam podela na Ruse, Amerikance, ovakve onakve", rekao je Vučić.

On je dodao da želi da poštuje interese Srbije i da se bori "za svoj narod".

"Imamo ljubav samo prema svojoj zemlji, nalazimo se na evropskom putu, uradićemo sve da postanemo punpravan član EU, ali dok sam predsednik Vlade nećemo uvoditi sankcije Rusiji", rekao je Vučić.

On je dodao da mediji i danas loše pišu o njemu, ali da "ne želi da im plaća reket" da bi dobro pisali o njemu.

Vučić je na početku obraćanja preneo svim članovima stranke čestitke koje im je uputio njen osnivač, predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Expand player
Pogledajte više