Vučić se pojavio sa novom frizurom, javnost ga u ovom izdanju nikada nije videla

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ovim momentima pristigao je na sednicu Predsedništva SNS-a

Predsednik Srbije na sednicu Predsedništva SNS došao je sa drugačijim imidžom nego što smo do sada navikli da ga gledamo. Naime, jasno se može primetiti da je Aleksandar Vučić posetio frizera i skratio dužinu kose.

Na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

Povezane vesti

 • Korisnik: Vlada
  24/02/2021 - 10:24
  Frizurica je odlicna,treba da bude primer za sve u svakom pogledu.
 • Korisnik: Mikan
  24/02/2021 - 10:18
  Ih, ne sme covek vise ni kod frizera da ode da to ne bude najbitnija stvar. Ispada kao da je sastanak predsednistva sporedna vest, a toliko bitnih stvari se raspravlja.
 • Korisnik: Loara
  24/02/2021 - 09:35
  Pa lepo. Drzi covek do sebe.
 • Korisnik: Mara
  24/02/2021 - 08:30
  Važna sednica i goruće teme.
 • Korisnik: Bane
  24/02/2021 - 08:30
  Hahahahah, pa i predsednik je običan čovek i može da menja stajling. Bitno je da uvek izgleda profesionalno i dostojno funkcije koju obavlja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi