VUČIĆ POTPUNO OTVORIO SVOJE EMOCIJE "Znali su koliko sam vezan za brata, mi smo kao sijamski blizanci", a onda pomenuo Danila i Milicu

Predsednik Srbije Alčeksandar Vučić govorio je veoma iskreno o svojoj porodici

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: TV Prva/printscreen

Tokom gostovanja na televiziji Prva, Vučić se emotivno otvorio i vrlo dirljivo pričao o članovima svoje porodice koju su neizmerno dragi.

- Oni znaju koliko sam osetljiv na decu, osećam neku vrstu krivice, jer su prošli kroz razne laži, baš kada je Danilo bio u najgorim godinama, Milica je to lakše podnela, znali su koliko sam vezan za brata, mi smo kao sijamski blizanci, meni sve ove godine ništa nisu rekli, jer znaju da nemaju šta da mi kažu. Išli su sa tim da moj brat ima polja droge u Vojvodini, da je vlasnik poznatog restorana u Beogradu, ne znam ni dal je nekad ušao u taj restoran. Je li vlasnik latifundija, je li vlasnik pekara, svi ti koji su protiv njega su u ustvari vlasnici- rekao je predsednik gotovo drhtavim glasom, pa dodao:

- Moj brat je završio državni Ekonomski fakultet sa prosekom 9, nikada nita nije krao, oni to rade, zato što to mnogo menje pogađa, to je bio jedini smisao, to je pokušaj da mene psihološki destabilizuju, da bi neredima, nemirima poljuljali vlast - rekao je Vučić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Maki
  27/02/2021 - 22:26
  Opziciji nije ništa sveto, kada napada porodicu Vučića. Mogu da njega ne vole, ali šta imaju sa njegovom porodicom.
 • Korisnik: raka
  27/02/2021 - 17:22
  Vučić je čovek koji se bori za naše interese!
 • Korisnik: Ivana
  27/02/2021 - 16:12
  Ušao je u snažnu borbu protiv kriminala i korupcije, i zaista im sveti.Srbija se danas cela razvija gradi, hvala predsedniče na svemu.
 • Korisnik: dfav
  27/02/2021 - 15:17
  Kada su videli da ne mogu da naude predsedniku, počeli su napadi na njegovu porodicu, a to su najpodliji udarci.
 • Korisnik: Goran
  27/02/2021 - 13:46
  Porodica ne sme da se dira.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi