MAT TERORISTIMA IZ PRIŠTINE Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost otkrio sledeći potez Srbije po pitanju Kosova i Metohije! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da Srbiju čekaju teški pritisci povodom pitanja Kosova i Metohije

Obraćanje predsednika Srbije
Obraćanje predsednika Srbije , Foto: Alo.rs

Vučić je rekao da će Srbija čuvati svoje nacionalne interese.

- Želim da kažem građanima da se od Srbije očekuje na celoj zapadnoj hemisferi da prizna tzv. Kosovo i sve što žele staje u tu jednu rečenicu. Sada će ta želja biti izražena u još značajnijoj i drastičnijoj meri. Ne želim da pričam o prošlim vremenima kada su neki drugi pristajali na sve i čekali da im se završi mandat. Mi ćemo čuvati naše nacionalne interese i ono što nismo uspeli u prethodnom vremenu da izgubimo - istakao je predsednik.

Predsednik je rekao da su na jugu Kosova i Metohije Srbi ugroženi i da će Srbija gledati da pomogne srpskim sredinama do Novog Brda, a naravno računaju se tu i Gračanica i Štrpce, kao i enklave.

- Srbija će insistirati na formiranju Zajednice srpskih opština - rekao je Vučić i dodao da se naša država poziva na reči evropskih predstavnika da "ono što je dogovoreno, mora biti ispunjeno".

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivana
  07/03/2021 - 02:05
  Srbija nikada zahvaljujući Aleksandru Vučiću neće priznati KiM.Trudiće se da sačuva i po cenu životu, jer mu se između Vučiću preti i zbog KiM.
 • Korisnik: Baja
  07/03/2021 - 01:06
  Ne može neko da dobije sve , a naš narod na Kosovu i Metohiji ništa. Ma koliko oni pritiskali nećemo dopustiti da nas omaložavaju više.
 • Korisnik: Goran
  06/03/2021 - 22:57
  Srpske duše nisu na prodaju dok je Srbije
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi