PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO DETALJE KOJE JAVNOST DO SADA NIJE ZNALA Vučić otvoreno govorio o sebi i otkrio koji auto vozi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je u javnosti govorio o svom ličnom finansijskom stanju i građanima otkrio kojom to imovinom raspolaže

Aleksandar Vučić i Miroslav Lajčak
Aleksandar Vučić i Miroslav Lajčak, Foto: screenshoot

Tokom gostovanja na nacionalnoj televiziji, Vučić je tokom razgovora sa voditeljkom o tome koliko se obogatio tokom perioda od kada vodi Srbiju i njene građane, otkrio i koji to automobil privatno vozi. Vučić je rekao da je to jedan skroman automobil i da čak nije ni njegov stvarno, kao i da mu se bogatstvo nimalo nije uvećalo od kada je na vlasti, već da priče o velikim parama koje je uzeo nemaju pokriće.

- Nisam ništa bogatiji od kada sam došao na vlast, nemam čak ni skup automobil, niti imam Majbaha ili BMW, kao što neki iz opozicije imaju. Nemam šta da krijem, imam samo škodu iz 2010. godine i to na bratovo ime, nije ni moja. Neka kažu da vodim lošu politiku, ali ne mogu da mi kažu da nisam vredan i da se napredak ne vidi. Radim svaki dan za Srbiju. Nijedna ta priča nije tačna, sve vreme su to radili ne zato što ih on zanima, već zato što znaju da mene to teško pogađa i žele da me psihološki destabilizuju da bi rekli da, ako nisam u stanju da zaštitim svoju porodicu, koga onda mogu - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije privatno vozi "škodu oktaviu" proizvedenu 2010. godine crne boje, a neretko se može videti da se škodom vozi i poslovno, ali modelom "superb".

Takođe, javnosti je već poznato i da predsednik Srbije voli da "ukrade" svom obezbeđenju i vozaču auto i da ih sve provoza upravo on putevima Srbije. Iako nema toliko vremena, oduvek je isticao da uživa u vožnji svoje "škode", kao i da mu nedostaje da upravo svojim privatnim auto ide na mesta koja bi želeo da poseti.

Povezane vesti

 • Korisnik: Vila
  05/03/2021 - 10:51
  E to je pravi Predsednkk,nije seo u Hamera nego skromno kao i vecina gradjana
 • Korisnik: Nevena
  05/03/2021 - 10:50
  Mislim da ste posten covek, za razliku od nekih koji uspese preko 600 miliona evra da se obogate,dok bejahu na vlasti.
 • Korisnik: Ceca
  05/03/2021 - 10:09
  Skroman i vredan, predan i svakodnevno radi za svoju zemlju!
 • Korisnik: Olja
  05/03/2021 - 10:03
  Pa dobro je rekao.
 • Korisnik: Vlada
  05/03/2021 - 08:49
  Skromnost je najveca vrlina koju neko moze da poseduje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi