Vučić otkrio da li će se vakcinisati protiv koronavirusa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će prvi primiti vakcinu protiv korone kada stigne u Srbiju.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

"Kada zloba, pakost i mržnja pobeđuju svaki razum... U svetu svega nekoliko zemalja pokušava da proizvede vakcinu, a onda neki pitaju gde je Vučićeva vakcina", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše to što oni koji ga kritikuju postavljaju pitanje - "šta bi sa Vučićevim vakcinama?".

Predsednik odgovara da će uskoro vakcina da stigne i da će ti isti sigurno kada bude došla tvrditi kako nije dovoljno sigurna.

Da li ćete se vakcinisati protiv korone?

Ukupan broj glasova: 229

 • Da: 34% (78)
 • Ne: 66% (151)

"Evo, ja ću da je primim prvi, a primiću je prvi sa vojnicima, kojima komandujem, e onda će da kažu da sam sebe obezbedio da primim vakcinu, a druge nisam", naveo je Vučić.

Dodaje da će, kako god da uradi, uvek biti isto ako neko hoće da vas mrzi.

Vučić ističe da se na to ne treba ostvrtati i da najveći broj građana u Srbiji su pristojni ljudi koji brinu o našoj zemlji.

Predsednik je, odgovarajući na to pitanje, u šali zaključio:

"Sutra ću da izmislim neku vakcinu, biću novi Luj Paster".

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  25/11/2020 - 11:10
  Ukoliko vakcina dodje u Srbiju, ni jednog jedinog trenutka ne treba dovoditi u pitanje ispravnost iste. Evo, ukoliko mi se ukaze prilika, primicu je i ja. Iskreno se nadam da cemo ubrzo biti u mogucnosti da se vakcinisemo.
 • Korisnik: Kija
  25/11/2020 - 10:55
  Vakcine stimulišu nas imuni sistem da se bori protiv virusa. Jedini spas za ljude sa slabim imunitetom jeste vakcina. Da bi zaštitili naše najbitnije slojeve u državi vakcinisace se i lekaru, vojnici, penzioneri i deca.
 • Korisnik: Jana
  25/11/2020 - 10:47
  Time će dokazati svima koliko poverenje ima u ispravnost i neophodnost vakcine.
 • Korisnik: Maki
  25/11/2020 - 10:44
  Још у свету није кренула масовна вакцинација, зашто многи мисле да ми каснимо?!? Па зар ће Вучић да измисли вакцину? Он се бори да набави довољне количине, да имамо бар за оне којима је то неопходно! Не сумњам да ће успети! А зна се ко је најугроженији и ко треба први да се вакцинише: здравство, полиција, војска, јавни сектор!
 • Korisnik: Dragica
  25/11/2020 - 09:57
  Za vakcinu treba napraviti prioritetne grupe i dobar plan kako bi pametno spanjili smrtnost od posledica kovida u rizičnim grupama.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi