Aleksandar Vučić
printscreen
Aleksandar Vučić

printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras u obraćanju uživo iz Pariza zahvalio policiji koja već treće veče trpi nasilje huligana ispred Skupštine, a posebno je pohvalio ministra policije Nebojšu Stefanovića. 

"Hoću da kažem jedno ogormno hvala policajcima, tim divnim ljudima, koji trpe kamenice i baklje po sebi, koji moraju da pomažu i onima koji se međusobno bodu noževima”, rekao je Vučić

- Stefanović prolazi kroz životnu dramu, izgubio je oca, i sada se ovako nešto dešava. Nemoj samo da se potcenjuje država. Ovde je reč o grupaciji nasilnika koji leče svoje frustracije. Ne mogu da sede u kafićima i onda rade ovako nešto po ulicama. Suština je da će dražva da pobedi nasinke, tajkunsku politiku. Svaki put ovo gledam od 2017. godine, u Kruševcu, Kraljevu po 100 ljudi – rekao je predsednik Vučić.

Kako kaže, očekuje da "pobedi pristojna i moderna Srbija“.

Podsetimo, Branko Stefanović, otac potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, posle višednevne teške borbe sa opakom bolešću kovid -19, 6. jula preminuo je u bolnici "Dragiša Mišović".

 

 

Komentari (1)

Branko

11.07.2020 00:17

SVI OTKAZATI KABLOVSKU SBB I NJIHOVE SATELITE. S NASIM PARAMA RUSE NAM SRBIJU I BOGATE SE. OTKAZ DUSMANIMA SRBIJE.