Senad Hadžifejzović
Printscreen Youtube
Senad Hadžifejzović

Printscreen Youtube

Senad Hadžifejzović, Foto: Printscreen Youtube

Građani Bosne i Hercegovine su juče tokom dana, i u subotu došli u Srbiju da bi primili vakcinu protiv koronavirusa u Beogradu. Oni su se odlučili na taj korak, jer u svojoj zemlji takvu priliku nisu imali, a Srbija ih je domaćinski primila kod sebe i vakcinisala. Da su građani BiH bili oduševljeni organizacijom i gostoprimstvom u Srbiji pokazali su preko društvenih mreža, upućujući poruke zahvalnosti celoj Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću koji im je omogućio dolazak.

Ova vest je glavna tema u bosanskim medijima već danima, pa tako nije promakla ni čuvenom voditelju i novinaru Senadu Hadžifejzoviću. On je napravio posebnu emisiju povodom ove vesti i istakao da je Bosna i Hercegovina zahvalna Srbiji, i naglasio da je to jedna velika pobeda Vučića nad Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom, Novalićem i Dodikom.

– Desetine hiljade Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnoj vakcinaciji, pobeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem. U Sarajevu je pobedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće – rekao je Hadzifejzović na početku emisije.

On je naglasio da je to što BiH još uvek nema vakcine izdaja naroda i građana BiH.

– Ovo je izdaja naroda i građana BiH, nacionalni i građanski lideri su izdali svoje glasače i svoj narod – rekao je Hadzifejzović.

Hadzifejzović je direktno optužio predsednike i članove predsedništva svih većinskih naroda u BiH za ratove, iseljavanje i trenutnu korona krizu. Još jednom je naglasio da je ova pandemija istorijska slika poraza i debakla cele Bosne i Hercegovine.

On je na kraju emisije podelio video prilog sa vakcinacije u Beogradu, gde su građani BiH koji su došli da se vakcinišu u Srbiji podelili pozitivne utiske koje su doživeli.

Pročitajte još:

Komentari (11)

star

28.03.2021 11:10

Ovo je još jedan dokaz, da su našoj državi važni svi narodi u regionu, jer bez obzira što se narod Srbije vakciniše, kada u okruženju imamo ljude koji su zaraženi korona virusom i mogu nam ga svakog časa preneti u našoj prelepoj Srbiji.

lili

28.03.2021 13:32

@star - e, sada vidite kakvog mi Predsednika imamo, nijednu naciju ne odvaja, mi imamo Predsednika za primer celom svetu, Živela Srbija.

Jana

28.03.2021 11:50

Srbija je uvekntu da pomogne a narucito Republici Srpskoj i njenom narodu.

Hana

28.03.2021 11:58

Objektivan novinar. I stvarno prednjačimo u vakcinaciji, a i pomažemo drugima.

Zora

28.03.2021 12:05

Srbija je veliki prijatelj BiH.

stevo

28.03.2021 16:46

@Zora - I verujem u jos bolje odnose dve zemlje u buducnosti

raca

28.03.2021 16:52

Alo mujo , nije pobedio vučić,nego njegovo shvatanje humanosti što vi nemate pobedilo je njegovo ljudsko prihvatanje kad i kome treba a ne vaše pljuvanje i ko vas ......... od toga se ne živi

Ivana

28.03.2021 20:40

Aleksandar Vučić zaista želi da pomonu narodu u regionu da se vakciniše jako je važno da narod preživi.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak.

Zeljko

28.03.2021 20:51

Gde je sad onaj Izetbegović najveći lajavac i najveći protivnik svega što Vučić uradi? Gde je sada da opet prizna poraz?

ElezM

28.03.2021 20:56

Smatram da politiku koju naša zemlja vodi je politika mira i stabilnosti. Zahvaljujući našem predsedniku Aleksndaru Vučiću naša zemlja je izgradila dobre diplomatske odnose sa svima u regionu. Ovo je veliki uspeh koji smo postigli i smatram da ovo što radi naša zemlja je još jedan veliki plus.

lana

28.03.2021 23:29

Human postupak vredan divljenja.