Brisel
Tanjug
Brisel

Tanjug

Brisel, Foto: Tanjug

Konstataciju predsednika Aleksandra Vučića da su na večeri sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini lideri Zapadnog Balkana pokazali spremnost za jaču međusobnu saradnju, najavila je, čini se, i atmosfera pred početak večere u Briselu.

PROČITAJ JOŠ:

Na zvaničnom Jutjub kanalu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, objavljen je kratak snimak sa susreta lidera Zapadnog Balkana uoči oproštajne večere koju je organizovala Federika Mogerini.

Kako se vidi na dvominutnom videu, u jednom trenutku pojavila se i Visoka predstavnica EU, i počela da se pozdravlja sa okupljenim političarima. Kada je došla do Hašima Tačija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dobacio:

- Hašima, Federika najviše voli sa tobom da se ljubi. A gledaj ga što se pravi da ne razume srpski, priča srpski bre, ko... Jesi video Milo što se pravi - na kraju je pitao Milorada Dodika.

Povređeni na sve strane!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 29.10.2019. 15:21 - 29.10.2019. 15:32 Užas! udarna vest, alo, vest, Foto: Alo * Turska vojska napala je rusku * Za sada je šest osoba povređeno * Situacija sve gora Šest osoba je povređeno tokom granatiranja pograničnog punkta Darbasija na severozapadu sirijske provincije Haseka, dok se tamo nalazila kolona ruske vojne policije, javila je sirijska državna televizija.

Tači ga je razumeo, što se videlo i po njegovoj reakciji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

diplomatija

30.10.2019 07:26

Gdja Mogerini nije Vučiću ni ruku pružila...

Kv

30.10.2019 12:09

Baš je vickast naš preCednik....