Vučić: Bićemo posvećeni Srbiji koju volimo!

Alo.rs | vesti 2016-08-11 19:30:32 2016-08-11 19:30:32

Premijer Aleksandar Vučić obratio se javnosti odmah po polaganju zakletve, kojom je počeo da teče mandat nove Vlade Srbije.

Tanjug/Rade Prelić 11.08.2016.

 

- Želim da se zahvali građanima Srbije i narodnim poslanicima na podršci koju su nam pružili posle teške rasprave. Mi članovi Vlade smo ponosni što obavljamo tu dužnost. Trudićemo se, radićemo marljivo, borićemo se, bićemo posvećeni Srbiji koju toliko volimo. Želimo da se izborimo za bolju ekonomiju, ali i za pravnu državu - rekao je premijer Aleksandar Vučić.

On je zahvalio građanima na podršci, ističući da će cilj biti bolja ekonomija i pravna država.

"Želimo da se izborimo za zemlju u kojoj će svako poželeti da njegovi potomci ostanu da žive u njoj i u kojoj će moći da žive bolje nego mi", poručio je Vučić u obraćanju u Skupštini Srbije nakon što je nova vlada položila zakletvu.

On je rekao da su članovi vlade ponosni što obavljaju tu dužnost i da će se truditi da rade marljivo, da se bore i da će biti posvećeni interesima Srbije.

"Samo jednu otadžbinu imamo", rekao je Vučić dodajući da je pred novom vladom mnogo teškog i napornog rada.

On je zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i predsedniku RS Miloradu Dodiku što su, kako je rekao, uvek bili uz Vladu Srbije.

"Daćemo sve od sebe da zastupamo interese zemlje i da radimo na najbolji način, pošteno, ozbiljno i odgovorno", poručio je premijer.

Vučić je zahvalio poslanicima na velikoj podršci koju su pružili posle teške i duge rasprave u parlamentu.

Posle obraćanja novinarima, brojne zvanice čestitale su Vučiću i ministrima, a u skupštinskom holu priređen je koktel.

Expand player
Pogledajte više