PREDSEDNIK SAOPŠTIO VAŽNU VEST U TITELU! Vojsci Srbije veće plate, ali to nije sve! Od februara ih čeka jedan veliki poklon od države!

Vučić je primetio da mnogi troše novac na naoružanje, dok se mnogo novca deli od strane NATO nekim zemljama.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

 

* Vučić prisutvovao vojnoj vežbi "Begej 2019" u Titelu

* Obećao povećanje plata Vojsci Srbije

* Vojnoj vežbi prisustvovao i Milorad Dodik

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, nakon vežbe "Begej 2019" u Titelu, da je Vojska Srbije snažnija nego ranije i snažnija nego ikada, ali da to još nije dovoljno i da će se snažiti svi rodovi armije, kako bi bila još jača.

Preneo je da je juče održan sastanak svih nadležnih na temu daljeg snaženja naših odbrambenih i bezbednosnih snaga, jer su dobili izveštaj o "strahovitom i ubrzanom snaženju mnogih u okruženju".

"Ja sam zadovoljan ovim što sam danas video", podvukao je Vučić.

Dačić podnosi ostavku?!

AUTOR: Alo.rs/ D. Vukajlović DATUM I VREME: 07.09.2019. 20:32 - 07.09.2019. 20:49 Ne predstavlja nikakvu opasnost ni za Vučića ni za mene ova i ovakva opozicija. Nego, pre svega mangupi u našim redovima! Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Rade Prelić * Ivica Dačić dao ekskluzivni intervju za Alo!

 

Predsednik je najavio da će pripadnicima vojske dalje rasti primanja, kao i da se očekuje da se u februaru prvi vojnici usele u stanove koje je država počela da gradi.

MILENI IVANOVIĆ PREKIPELO! Iznervirano govorila Sarapi kako su Olivera mučili u zatvoru i ko zapravo stoji iza njegovog ubistva!

"Verujem da će se videti da ko služi otadžbini može da računa na pažnju i brigu zemlje, što i jeste naš posao", rekao je Vučić novinarima.

On je istakao da će se snažiti svi rodovi vojske i da će srpska vosjka, koja je danas snažnija nego ikada, te da nije još dovoljno snažna, ali da će biti sve jača.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

 

Vučić je naveo da je pozicija Srbije vojna neutralnost i da ne može da očekuje pomoć od bilo koga.

HRVATSKE VLASTI ZABRANILE DOLAZAK VOJSCI RS NA POMEN ŽRTVAMA JASENOVCA Ministar Vulin kratko reagovao - reči koje gađaju u metu

"Zato za nas važi - u se i u svoje kljuce, da jačamo vojsku, da zaštitimo zemlju od svakog potencijalnog agresora", rekao je Vučić.

Primetio je da mnogi troše novac na naoružanje, dok se mnogo novca deli od strane NATO nekim zemljama, anto nekim zemljama.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

 

"A, onda meni pričaju nešto o 10 BRDM-ova od Rusije, a oni isporučiju 60 ''bredlija''... Nemojte ništa da mi govorite, k''o boga vas molim", rekao je Vučić.

On je istakao da su danas pripadnici Vojske Srbije vrlo dobro obavili posao, a posebno je istakao hrabrost pilota Migova 29, koji su i pored slabe vidljivosti na batajničkom aerodromu poleteli danas, pa je zamolio ministra da ih zbog otga nagrai.

 

Istakao je da Srbija na osnovu sporazuma, koji je danas potpisan sa Kinom, dobija 40 različitih sredstava, motornih sanki, tegljača, kamiona, različitih inženjerskih mašina za armiju.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao vežbi, rekao je da mu je bilo zadovoljstvo da se uveri u sposobnost i spremnost VS da brani teritoriju Srbije i srpski narod, u svim uslovima.

"Drago mi je što sam mogao da se uverim u sposobnost, obučenost i spremnost Vojske Srbije. To je važno za osećaj, koji mi Srbi volimo, osećaj da imamo dobru, organizovanu, stabilnu i jaku vojsku", rekao je Dodik.

Bonus video: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jelica
  09/09/2019 - 07:55
  Ovi momci su ponos nase zemlje! A ulaganje u vojsku je preduslov postojanja stabilnosti i sigurnosti zemlje!
 • Korisnik: МАЈА
  09/09/2019 - 01:04
  у војску треба улагати јер је она једна од главних карика државе
 • Korisnik: sca
  08/09/2019 - 22:33
  sve sto je receno ce biti i ostvareno svakako
 • Korisnik: Hedona
  08/09/2019 - 20:00
  Normalno je da će plate biti sve veće i veće i da će standard rasti kako ekonomija zaista bude razvijala, a stvorili su se uslovi za povećanje plata i penzija zahvaljujući radu Aleksandra Vučića.. Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.
 • Korisnik: Petar L.
  08/09/2019 - 19:16
  Svaka cast
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi