OVO SMO ČEKALI DECENIJAMA Šešelj po prvi put progovorio svom o odnosu sa... Uskoro izlazi i knjiga pompeznog naslova - Razotkriće kako je došlo do sloma!

Ne plaši se

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Marko Metlaš

Za Vojislava Šešelja, lidera SRS-a, činjenica da ne može da mrdne iz kuće ne predstavlja apsolutno nikakav problem jer, kako kaže, ni ranije nije naročito mnogo izlazio. Išao je uglavnom samo do Skupštine ili do studija neke televizije.

- Ali sam dosadio ženi, po ceo dan smo zajedno zato što ni ona ne izlazi i to je sad najveća muka - kroz smeh kaže Šešelj. Upitan da li je možda počeo da piše knjigu o koroni, odgovara:

- Trenutno pišem knjigu pod radnim naslovom „Slom haškog pokušaja inkriminacije velikosrpske ideologije“. O koroni nek pišu stručnjaci, ja sam stručnjak za krunisane glave, odnosno za njihovo skidanje - navodi vođa radikala, zaključujući da će se sav ovaj haos u vezi s pandemijom završiti onda kada bog odredi.

- Ovo će trajati dok se ne završi pandemija, a mora se u nekom momentu završiti, bila je i epidemija kuge više puta, pa se svaki put završila, ništa ne traje večno. Kad će kraj, odrediće bog, a na nama je da se borimo, slušamo instrukcije, da budemo solidarni i pomažemo jedni drugima - zaključio je naš sagovornik.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi