Vojislav Šešelj
Printscreen
Vojislav Šešelj

Printscreen

Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

- Dame i gospoda, gospodin Marković je evocirao uspomene na vremena kada su radikale iznosili iz Skupštine. Razlike su ogromne između nas i ove opozicije danas. Mene je iznosilo 6 policajaca, a Boška samo 2. Nikada nisam cepao srpsku zastavu jer je izuzetno poštujem. Ja sam pitao Boška koji su mu zahtevi, a on se samo okrenuo i rekao da nema zahteva, on je došao da svira, a o zahtevima će kasnije. Mi smo izričito protiv svirača. U tome se razlikujemo od svirača.

Vojislav Šešelj

Printscreen

Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

Komentari (5)

zagor

06.05.2020 14:01

Pa to je opste poznato. Ispitati belog Cedu, Rocka i ostalu bagru(Živkovića, Mihajlovića, Tadica obeleženog,Covica)

milan

06.05.2020 14:06

Ovo nesme zastariti. Ja sam na tv video snimak u to vreme i rekao da je ovo namešteno. Svi koji poštuju pravo i pravdu moraju se dići protiv zataškavanja, jer može i svakog da to snađe ako nije pravičan.

bager

06.05.2020 21:02

Bosko trenira duvanje,sigurno mu je Djilas prigovorio da mu slabo duva u pistaljku

Perica

07.05.2020 06:58

Sećam se kao da je juče bilo. Bio sam policajac tada u stanici nismo mogli da verujemo šta smo gledali. Samo malo dete je moglo da poveruje u ono što je tada prikazao onaj ološ od ljudi. Hapsite gospodo iz vlasti da vam se ne obije o glavu.

Jox

07.05.2020 12:50

Mislim da su doticni trebali mnogo ranije tako da zavrse neznam zasto ovaj cirkusant sad iznosi te tvrdnje razmislite. Oce njigovu ekipicu da vadi iz zatvora pa se pravi pametan buzdovan