Marko Bastać
Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Marko Bastać

Tanjug/Dragan Kujundžić

Marko Bastać, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Marko Bastać koji se našao u centru afere nakon što ga je venčani kum optužio za napad, rekao je danas da neće ići na poligraf.

PROČITAJ JOŠ:

Tu izjavu je dao u emisiji Među nama na televiziji "NovaS". Naime, voditeljka ga je pitala da li će se odazvati na poligraf kad ga budu pozvali u policiju i tužilastvo da da izjavu, na šta je on odgovorio odrično.

Podsetimo, televizija Studio B objavila je ekskluzivni snimak ispovesti kuma Marka Bastaća, Lazara Lešnjaka koji tvrdi da je preživeo torturu i da mu je Bastać lično stavljao kesu na glavu, tukao ga i mučio, a sve zbog mreže korupcije u koju su obojica bili upleteni i poslova sa nelegalnom gradnjom na Dorćolu.

Marko Bastać, Lazar Lešnjak

Printscreen

Marko Bastać, Lazar Lešnjak, Foto: Printscreen

Marko Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, uzimao je novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

Bastać ga je pozvao na sastanak, a onda vezao sa još dvojicom svojih saradnika. Ostale je ubrzo odvezao kada su mu rekli da ne znaju ime čoveka o kojem ih je ispitivao, a svog kuma ostavio, a zatim udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

Povodom skandala reagovao je i ministar policije koji je na konferenciji za medije rekao da je ono što Lešnjak priča na snimku tačno.

Izjava ministra u Tirani poslala jasnu poruku Srbiji! Zapad mudro ćuti!

AUTOR: Alo.rs/Novosti/I.L. DATUM I VREME: 31.10.2019.

- To je sada posao tužilaštva - poručio je Stefanović.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

StankonZec

31.10.2019 18:02

Ispitati Bastaćove veze sa Škaljarskim klanom znamo da mu je brat od tetke na crvenoj Interpolovoj poternici!!!

Pitam se

01.11.2019 21:49

A da li kum Lješnjak sme da ide na poligraf?