Ivica Dačić
Alo!/Marko Marković
Ivica Dačić

Alo!/Marko Marković

Ivica Dačić, Foto: Alo!/Marko Marković

Socijalistička partija Srbije (SPS) trebalo bi tokom septembra, gotovo devet meseci od kako je na stranačkom kongresu Ivica Dačić ponovo izabran za lidera stranke, da konačno kompletira rukovodstva, pišu "Večernje novosti".

Prema izvorima lista iz vrha SPS-a, potpredsednička mesta pripašće najverovatnije mlađim kadrovima koji su se "u prve partijske ešalone probili posle 5. oktobra" 2000. godine, a glavni kandidati su Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, Đorđe Milićević i Dejan Radenković.

Pročitajte još:

 

"Novosti" dodaju da bi bez stranačkih funkcija mogli da ostanu Slavica Đukić Dejanović i Žarko Obradović, koji bi, kako navode njihovi izvori, mogli da dobiju mesta u diplomatiji.

Ivica Dačić

Alo!/Marko Marković

Ivica Dačić, Foto: Alo!/Marko Marković

Ivica Dačić najavio je promene i na drugim nivoima u stranci, posebno, kako piše "Kurir", radom poslanika u Skupštini Srbije, odnosno njihovim čestim odsustvovanjem sa sednica, što im zameraju i partneri iz Srpske napredne stranke.

Vučić doneo epohalnu odluku, tiče se srpske vojske!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna. VAŽNE INFORMACIJE ZA BIRAČE Izbori u Srbiji više neće izgledati isto! Stefanović otkrio šta se sve menja!

- Oni koji nisu redovni na sednicama Skupštine, neće biti u narednom sazivu - rekao je Dačić.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!