VUČIĆ JE TO ČUO DIREKTNO IZ NJEGOVIH USTA! Vladimir Putin izgovorio rečenicu koju će mu srpska istorija pamtiti za vjek i vjekova!

Šef diplomatije Ivica Dačić ispričao šta je čuo od predsednika Srbije.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Srbi su masovnim izlaskom na birališta odbranili sever Kosova. U toj odbrani, državni vrh Srbije, kao i srpsko stanovništvo na Kosovu, ima neupitnu podršku Rusije i predsednika Vladimira Putina, izjavio je šef diplomatije Ivica Dačić.

ŠOK U "HIT TVITU"! RAZOTKRIVENA ZAVERA UOČI SABORA Pokušano je formiranje posebnog krila srpske crkve! Ovaj momenat je bio SIGNAL za udar na SPC! (FOTO)

Dačić je rekao da Srbija u odbrani svojih interesa na Kosovu ima apsolutnu podršku Rusije.

 

U više zvaničnih i nezvaničnih susreta, ta podrška je potvrđena, bilo je i konkretnih poteza zvanične Moskve koji su doprineli da Srbi opstanu na Kosovu, kazao je ministar sopljnih poslova.

"DRŽAVA DA REAGUJE!" Ugljanin prodaje Kosovo za Sandžačku republiku?! Sastao se sa Kurtijem, OVO je njihov monstruozni plan

"Mene su više puta u razgovorima uveravali da Rusija neće dozvoliti da se Srbiji nanese šteta, a predsednik (Aleksandar) Vučić je više puta to čuo i od samog predsednika Putina", rekao je Dačić.

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi