Velja Nevolja
ATA images
Velja Nevolja

ATA images

Velja Nevolja, Foto: ATA images

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, advokat Vladimir Gajić otvoreno je stao na stranu osumnjičenih za najmonstruoznije zločine i izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazivanjem fotografija zločina za koje se osnovano sumnja da je počinila kriminalna grupa Veljka Belivuka prekršio Ustav Srbije.

Vuk Jeremić

screenshoot

Vuk Jeremić, Foto: screenshoot

Gajić iz nekog razloga zastupa stanovište da predsednik nije trebalo da obavesti javnost o opasnosti sa kojom se suočava čitava država, pa tako navodi da ne postoji nijedna stvar koju je kao predsednik saopštio, a da je u domenu njegovih nadležnosti.

"Prekršio je i pretpostavku nevinosti svih osumnjičenih u postupku protiv grupe Veljka Belivuka. Jedina osoba koja je po zakonu ovlašćena da eventualno saopštava javnosti saznanja ili dokaze koja u postoje u ovom trenutku je tužilac koji vodi predmet i tužilaštvo", rekao je Gajić za stranu, plaćeničku Newsmax Adria, pokazavši da delu opozicije ipak smeta razoktrivanje ove opasne kriminalne grupe.

Vladimir Gajić

screenshoot

Vladimir Gajić, Foto: screenshoot

Pored toga, Gajićevi partneri, advokati, zastupaju Dijanu Hrakolvić bivšu sekretarku MUP-a za koju se spekuliše da je bila glavni kontakt Belivukove grupe u policiji.

Deluje da je opozicija zauzela novi pravac delovanja i sada svoju šansu, za dolazak na vlast, vidi u pokušaju da Belivuka puste na slobodu.

Pročitajte i:

Komentari (3)

Niki

07.03.2021 22:12

Takvi likovi kao Jeremić,Gajić i ostatak su obični ološ kad mogu ovako da se ponašaju. Običan šljam.

Vojo

07.03.2021 23:57

Oni su u agoniji jer ne vide više ikakvu mogućnost da priđu vratima vlasti a ne da ih narod ponovo bira. Zna narod vrlo dobro ko ga je doveo do prosjačkog štapa kao što dobro zna ko mu je vratio nadu u bolji život.

Pepsi

08.03.2021 06:30

Jaka advokatska kancelarija Seada Spahovića i Gajića, znamo za ćije vreme vladavine je Spahović bio pudlica Danice Drašković, a ni Gajić nije ništa bolji , samo mu nikako ne uspeva da se u politiku uvali.Ovo iz ličnog iskusva, u širokom luku zaobilaziti ovu mafijašku kancelarinu.