ISPLIVALA ISTINA Raskrinkana organizacija iza koje se krije najveća obmana građana Srbije

Vladimir Đurić iz Stranke moderne Srbije razotkrio je gostujući na N1 pravu pozadinu koja se krila iza protesta opozicije.

Vladimir Đurić
Vladimir Đurić, Foto: printscreen

Đurić je jasno istakao da se iza organizacije "1 od 5 miliona" krije zapravo Savez za Srbiju Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Borka Stefanovića.

- Nema potrebe za tom građansko-glumačkom, studentskom mimikrijom oko svih protesta. Udruženje "1 od 5 miliona" je predstavljala Jelena Anasonović kao ovlašćeno lice. Ista ta Anasonovićeva je 2018. godine na izborima bila kandidat na izbornoj listi čiji je nosilac bio Dragan Đilas, a ona je bila ispred Levice Srbije na toj listi - rekao je Đurić.

- Nema potrebe sakrivati tu političku pripadnost. Internet domen sporazum.rs na koji je okačen Sporazum sa narodom je registrovalo Udruženje građana Savez za Srbiju - razotkrio je Đurić.

Član SMS-a u potpunosti je razobličio načine na koji deo opozicije pokušava da prevari građane Srbije.

- Kad građani prozru mimikriju to izaziva sumnju - zaključio je Đurić.

Podsetimo, organizacija "1 od 5 miliona" najavila je da će izaći na parlamentarne izbore ukoliko Nova stranka i SMS ne prihvate bojkot, za koji Savez za Srbiju vodi neprestanu kampanju, odbijajući tako da učestvuje u parlamentarnom radu Skupštine Srbije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi