Vladimir Đukanović
Printscreen/YoutTube
Vladimir Đukanović

Printscreen/YoutTube

Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/YoutTube

Narodni poslanik Vladimir Đukanović jutros je uživo na televiziji, u jutarnjem programu, iznenadio gledaoce deaktiviravši svoj nalog na društvenoj mreži Tviter na kojoj je, inače, veoma aktivan.

- Ako mi dozvolite ... Ljudi, ovo je moj Tviter nalog i u znak protesta, zato što je to postala cenzorska mreža gde radikalni levičari leče svoje frustracije i vređaju svakoga, odlazim sa Tvitera i ne želim da učestvujem u tome! I u ovom momentu ne želim više da učestvujem na Tviteru, niti želim više da koristim - rekao je Đukanović na TV Prva, istovremeno držeći telefon u rukama i pokazujući kako u tom trenutku deaktivira nalog.

Ovakav njegov gest je usledio pošto ga je voditeljka upitala kako komentariše najnovija dešavanja u SAD i na Kapitol Hilu.

Vladimir Đukanović

Printscreen/YoutTube

Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/YoutTube

- Pazite, vi cenzurišete predsednika Amerike, pa šta ćete ostalima da radite, izbrisali ste predsednika Amerike, jeste li vi svesni šta radite, i vi pričate o slobodi govora - kazao je Đukanović i dodao:

- Pazite vi ovo licemerje, vidite vi licemerje! Kad su kod nas upadali i lomili noge policajcu, to su bili borci za slobodu, a tamo su to domaći teroristi ... Kad je tamo, onda je dozvoljeno da ih sve pobiju, čak imate i pozive na Tviteru i Fejsbuku zašto ih nisu sve pobili - pojasnio je Đukanović.

- Ova cenzura, to nije viđeno nigde! Skandal i sramota - zaključio je on.

Pročitajte još: