Vjerica: Zorane, već mi nedostaješ!

D.Ramadani | vesti 2018-04-12 17:14:27 2018-04-12 17:14:27

Pamtiću ga do kraja života samo po dobrom, poručila je za „Alo!” Vjerica Radeta, poslanica SRS-a i dugogodišnja prijateljica Zorana Krasića, koji je juče preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Dejan Briza

Vjerica Radeta, Vojislav Šešelj i Zoran Krasić, Foto: Dejan Briza

Radeta, koja je bila neutešna posle smrti prijatelja, otvorila je dušu za naš list i prisetila se trenutaka provedenih sa njim. Krasića je upoznala još u studentskim danima.

- Zorana sam upoznala u studentskim danima, na Maršu studenata prava. On je bio u organizacionom odboru za niški fakultet, a ja jedan od gostiju sa sarajevskog. Sreli smo se posle mnogo godina u stranci i prepoznali se - prisetila se ona i priznala da joj Krasić već sada nedostaje.

- Pamtiću ga do kraja života, samo po dobrom. Bili smo iskreni prijatelji. Zoran je uvek bio u stanju da mi vrati raspoloženje. Imali smo neke zajedničke „zezalice” koje smo samo nas dvoje razumeli - rekla je poslanica SRS-a.

- Dijagnoza je uspostavljena 2. marta i tada je počela borba, ali i nada da će ipak dobro završiti. Nažalost, nije - rekla je ona.

Radeta juče ni na društvenim mrežama nije mogla da sakrije tugu.

- Noćas u dva sata prestalo je da kuca najplemenitije i najveće srce. Umro je moj iskreni prijatelj i saborac Zoran Krasić. Bog dušu da mu prosti - napisala je poslanica juče na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Zoran Krasić je rođen 11. marta 1956, a njegova smrt je, kako su saopštili radikali, nenadoknadiv gubitak za porodicu, za Srpsku radikalnu stranku i za celokupnu političku scenu u Srbiji.

Expand player
Pogledajte više