Goran Vesić
Alo!/Marko Marković
Goran Vesić

Alo!/Marko Marković

Goran Vesić, Foto: Alo!/Marko Marković

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas da incident u Skupštini Srbije nije "ništa novo" i da predstavlja nastavak politike lidera Dveri Boška Obradovića i njegovog nalogodavca Dragana Đilasa, koji želi da "u Beogradu padne krv i on u neredima dođe na vlast".

- Zanimljivo je da se Boško Obradović buni zbog situacije u Crnoj Gori, a predstavlja deo Đilasove koalicije koja je, primera radi, podržala Radu Trajković da izađe na kosovske izbore. Kandidat Rade Trajković je podržavao (Hašima) Tačija i (Ramuša) Haradinaja, po čemu se može zaključiti da Đilasu i Obradoviću odgovara sve oko uslova za izbore na Kosovu. Saradnja s Haradinajem im je dobra, a u Srbiji ništa valja i trebalo bi praviti haos - rekao je Vesić.

Boško Obradović

Printscreen

Boško Obradović, Foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, do izbora će biti još ovakvih incidenata, jer, kako je rekao, Đilas osim toga nema šta da ponudi.

- Nije nikada dao odgovore na pitanja oko Kosova, odnosa s Rusijom ili vojne neutralnosti. Na snimku se jasno vidi da je incident započeo Obradović koji je udario Aleksandra Martinovića. Ko je video snimak može da se uveri da je poslanika Martinovića udario Boško Obradović, to je jasno kao dan - zaključio je Vesić.