HUMANI GEST Vesić uplatio za lečenje malom Filipu iz Smedereva

Za lečenje malog Filipa Ivanovića iz Smedereva, zamenik gradonačelnika Goran Vesić je uplatio 62.000 dinara od svoje plate.

Uplata
Uplata, Foto: Alo.rs

Prenosimo objavu u celosti.

- Danas sam za lečenje malog Filipa Ivanovića uplatio 62.000 dinara od moje plate. Toliko je bilo u koverti koju su Đilasovi huligani oteli od devojke koja je prodavala knjige u metežu koji je nastao kada su pokušali posle promocije da me linčuju.

Na promociji moje Knjige o Beogradu prodate su 202 knjige. To znači da smo prikupili 202.000 dinara za lečenje malog Filipa Ivanovića iz Smedereva pošto je sav prihod od prodaje bio namenjen za lečenje ovog dečaka koje je započeto.

Tako sam pre dva dana na račun malog Filipa uplatio nešto 140.000 dinara. Danas sam uplatio 62.000 dinara koliko su Đilasovi plaćenici oteli tako da je dete dobilo sve pare.

Zgrožen sam time što su uradili Đilasovi banditi a njemu mogu da poručim da se nadam da zna dobro šta naš narod kaže za takve slučajeve za šta se koristi tako ukradeni novac.

Mom pozivu da se pomogne malom Filipu odazvala se kompanija TNT minerali iz Raške koja je uplatila 100.000 dinara. Hvala im - rekao je gradonačelnik Vesić.

Uplata
Uplata, Foto: Alo.rs

 

Bonus video

Dragan Marković Palma i Žan Klod van Dam u klinču

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi