Nada Topčagić takođe smatra da Zoran nije kriv
E-stock, Miloš Rafailović
Nada Topčagić

Alo!/Rajko Ristić

Nada Topčagić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Treba biti propagandista, a ne novinar ili glup i maliciozan kao što je Jugoslav Ćosić pa objaviti ovakvu vest, a ne proveriti činjenice - napisao je na svom Fejsbuk profilu Goran Vesić povodom teksta koji je objavio N1 o pevačici Nadi Topčagić.  

Naime ona je opisala, kako je rešen njen problem, uz pomoć predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a video je ubrzo iskoristila opozicija za podsmeh.

"Bila sam u teškoj situaciji... Izašla sam iz toga (dug od 100.000 evra za gradsko zemljište) zahvaljujući predsedniku Vučiću, iskreno da vam kažem, koji je tada Vesiću rekao 'izađi Nadi u susret'", kaže pevačica na snimku.

Vesić je zbog očigledno pogrešno shvaćenog postupka vlasti objasnio da je gospođa Topčagić ostvarila pravo na otpis dela duga prema Direkciji za građevinsko zemljište kroz program reprograma duga koji je usvojila Skupština grada Beograda pod identičnim uslovima pod kojima je to pravo ostvarilo preko hiljadu drugih građana.

Da televizija koju Ćosić uređuje izveštava sa sednica Skupštine to bi ovaj politički komesar u novinarstvu znao. Inače, ti građani su dospeli u problem zbog politike koju je u ovoj oblasti vodio Đosićev šef Đilas, rekao je Vesić.