Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

Član Predsedništva SNS Goran Vesić je danas, reagujući na izjavu Dragana Ðilasa o EPS-u, izjavio da je za Ðilasa menadžment tog preduzeća loš, jer ne dozvoljavaju Draganu Šolaku, suvlasniku kablovskog operatera SBB, da krade struju.

"Za Ðilasa je dobar samo onaj menadžment EPS-a koji bi kompaniji SBB dozvolio da krade struju po Srbiji i bogati se na narodnoj muci. Juče sam njegovog pajtosa Šolaka uhvatio na delu kako krade struju od građana Beograda, a jedna beba od šest meseci je zbog Ðilasovog pajtosa ostala bez struje u stanu. Tako Ðilas zamislja uspešan EPS", navodi Vesić u pisanoj izjavi.

Kako je ocenio, kada Ðilas napada neko preduzeće, to znači da on više ne može da pravi poslove i zarađuje.

"Ne prođe dan da Ðilas ne pokaže kakav je licemer. Milioner koji se obogatio dok je bio na vlasti optužuje strane investitore da su lopovi i preti onima koji ulažu u Srbiju i obezbeđuju radna mesta da će da ih protera", rekao je Vesić.

Kako je dodao, pošto ne može da pobedi na izborima, Ðilas bi da hapsi političke protivnike i to tako da bude i sudija, i tužilac.

"Zna Ðilas dobro kako se to radi, jer dok je bio gradonačelnik te metode su osetili neki članovi tadašnjeg gradskog veća", rekao je Vesić i zaključio:

"Ðilas je baš nervozan. A kako i ne bi bio kada je plan o povratku u politiku kupovinom medija propao, kada mu ni kupovina stranaka ne ide najbolje, a državni organi su počeli da se bave njegovim poslovima. Očigledno Ðilas misli da sve te probleme može da reši tako što će da laže i optužuje druge".

Pročitajte još:

Ranije danas, Ðilas je kritikovao rezultate rada sadašnje vlasti i kao primer naveo EPS.

On je ocenio da umesto da pravi minus, EPS bi mogao da ostvari dobit i da od, na primer 300 miliona, pola ostane u kompaniji da bi se razvijala, a druga polovina da se upotrebi za besplatne udžbenike, obroke za đake, veće plate nastavnicima, lekarima, saopštila je Stranka slobode i pravde.

BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje nezavisnosti Kosova!