ĐILAS JE BAŠ NERVOZAN Vesić progovorio o prljavim radnjama lidera opozicije: Milioner koji se obogatio dok je bio na vlasti sada neumorno PRETI!

Kako je dodao, pošto ne može da pobedi na izborima, Ðilas bi da hapsi političke protivnike i to tako da bude i sudija, i tužilac

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo!

Član Predsedništva SNS Goran Vesić je danas, reagujući na izjavu Dragana Ðilasa o EPS-u, izjavio da je za Ðilasa menadžment tog preduzeća loš, jer ne dozvoljavaju Draganu Šolaku, suvlasniku kablovskog operatera SBB, da krade struju.

"Za Ðilasa je dobar samo onaj menadžment EPS-a koji bi kompaniji SBB dozvolio da krade struju po Srbiji i bogati se na narodnoj muci. Juče sam njegovog pajtosa Šolaka uhvatio na delu kako krade struju od građana Beograda, a jedna beba od šest meseci je zbog Ðilasovog pajtosa ostala bez struje u stanu. Tako Ðilas zamislja uspešan EPS", navodi Vesić u pisanoj izjavi.

PALA PRESUDA! Holandija je KRIVA ZA SREBRENICU, isterali 350 ljudi iz vojne baze!

Kako je ocenio, kada Ðilas napada neko preduzeće, to znači da on više ne može da pravi poslove i zarađuje.

"Ne prođe dan da Ðilas ne pokaže kakav je licemer. Milioner koji se obogatio dok je bio na vlasti optužuje strane investitore da su lopovi i preti onima koji ulažu u Srbiju i obezbeđuju radna mesta da će da ih protera", rekao je Vesić.

OVAKO ĆE IZGLEDATI KAO STARCI Nećete verovati kako izgledaju političari S BORAMA! Samo ovom GODINE NEĆE MOĆI NIŠTA!

Kako je dodao, pošto ne može da pobedi na izborima, Ðilas bi da hapsi političke protivnike i to tako da bude i sudija, i tužilac.

"Zna Ðilas dobro kako se to radi, jer dok je bio gradonačelnik te metode su osetili neki članovi tadašnjeg gradskog veća", rekao je Vesić i zaključio:

"Ðilas je baš nervozan. A kako i ne bi bio kada je plan o povratku u politiku kupovinom medija propao, kada mu ni kupovina stranaka ne ide najbolje, a državni organi su počeli da se bave njegovim poslovima. Očigledno Ðilas misli da sve te probleme može da reši tako što će da laže i optužuje druge".

Ranije danas, Ðilas je kritikovao rezultate rada sadašnje vlasti i kao primer naveo EPS.

VAŠA KRVOŽEDNA OSTRAŠĆENOST PRETI Bakarec poslao otvoreno pismo Jovi Bakiću koje će čitati s knedlom u grlu!

On je ocenio da umesto da pravi minus, EPS bi mogao da ostvari dobit i da od, na primer 300 miliona, pola ostane u kompaniji da bi se razvijala, a druga polovina da se upotrebi za besplatne udžbenike, obroke za đake, veće plate nastavnicima, lekarima, saopštila je Stranka slobode i pravde.

BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje nezavisnosti Kosova!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi