Goran Vesić
Alo / V. Marković
Goran Vesić

Alo / V. Marković

Goran Vesić, Foto: Alo / V. Marković

 

Boško Obradović je dao svoj maksimum kako bi se svideo zameniku pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmeru, rekao je danas funkcioner SNS Goran Vesić, povodom nedavne izjave Obradovića da SAD u njima vidi alternativu sadašnjoj vlasti.

Boško Obradović

Alo!

 

"Nemojte da se čudite da je on dao sve od sebe da se dopadne Palmeru, jer to rade Boško Obradović i Dragan Ðilas. Oni jednu priču imaju za ambasade, tamo pričaju o Kosovu kao o nezavisnoj državi, na ulicu napadaju Vučića što pokušava da reši problem Kosova, treću poruku šalju Srbima sa Kosova, a četvrtu poruku pričaju u inostranstvu", rekao je Vesić za Pink.

Đilas, Jeremić, Obradović, zelenović

Alo!/Dejan Briza

 

On je napomenuo da, za razliku od opozicije, predsednik Srbije govori svuda istu priču gde god da se nalazi.

Deo opozicije sastao pre manje od nedelju dana u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sastanku su prisustvovali osnivači Saveza za Srbiju - predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, lider Dveri Boško Obradović, a na sastanku je bio i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.