Sulejman Ugljanin
Alo!
Sulejman Ugljanin

Alo!

Sulejman Ugljanin, Foto: Alo!

Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji se zalaže za rušenje Srbije i stvaranje tzv. "republike Sandžak" i koji je išao u Prištinu na poklonjenje Hašimu Tačiju, pridružio se pokretu "1 od 5 miliona", što znači da je postao najbliži saradnik Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Pročitajte još:

Protesti "1 od 5 milion" prvi put se večeras održavaju u Novom Pazaru, a Ugljanin je namerno izabrao ovaj trenutak kako bi pokušao da destabilzuje Srbiju, neposredno nakon sramne platforme koju je usvojila Priština.

Haradinaj time neformalno objavljuje rat Srbiji, dok Ugljanin sa Đilasom, Jeremićem i Boškom Obradovićem pokušava da izdejstvuje tzv. Republiku Sandžak.

Preporučujemo i ovo:

Ugljanin je još jednom pokazao da priznaje kosovsku nezavisnost, uz pripajanje Bujanovca ovoj lažnoj državi i time što je primio takozvanu visoku delegaciju Republike Kosovo, koju čine: Redžep Hoti, nacionalni kordinator za sport i kulturu, Emilija Redžepi, bošnjačka narodna poslanica u Skupštini Republike Kosovo, Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac i prof. dr. Nedžmedin Spahiju.

Dakle, Kadri Veselji je poslao direktno svog zamenika u Demokratskoj Partiji Kosova, Redžepa Hotija da pomogne Bošku, Đilasu i Jeremiću!

Oni su učinili ono čega smo se najviše plašili: Poslali su nedvosmislenu poruku da žele da komadaju Srbiju, priznaju lažnu državu Kosovo i stvaraju tzv. Republiku Sandžak!

Delegacija sa Kosova koja je bila kod Sulje položila je na šetalištu u Novom Pazaru ruže sa natpisom: "Vlada Republike Kosova".

Sulejman Ugljanin

Alo!

Sulejman Ugljanin, Foto: Alo!

Đilas, Boško i Jeremić su primanjem Sulejmana Ugljanina u svoje redove samo potvrdili da se nedvosmisleno zalažu za nezavisno Kosovo, kao i stvaranje tzv. Sandžačke republike.