Veselin Simonović
printscreen
Veselin Simonović

printscreen

Veselin Simonović, Foto: printscreen

Muzičar Rambo Amadeus je na svojoj Fejsbuk stranici 10. novembra javno uputio kritike portalu Nova.rs jer je taj portal objavio deo intervjua koji je dao za nedeljnik „Vreme“.

Ocenio je da se „jedan isti pasus, jedna ista misao, kad se čita u ozbiljnom časopisu ima jedno značenje, kad krene da se valja po društvenim mrežama dobija potpuno drugo, prilično tupo i površno značenje“.

Reč je o tekstu koji je 8. novembra pod nazivom „Dobro razmislite o onome što je Rambo Amadeus rekao o koroni“, objavljen na sajtu Nova.rs.

„Ovi željni klikova sa Nove S i ostalih portala u tekst koji je bio predviđen da ga pročita nekoliko stotina ljudi koji misle svojom glavom bacili kao koske pred noge gomile koja u svojoj površnosti može sada zaključiti - evo - Reko Rambo da korone nema! Stvarno ne želim da me iko strpava među teoretičare zavjere i ljude koji misle da korone nema. Ima je - to bi samo ludak sporio“, napisao je između ostalog, uz fotografiju kofera, muzičar.

Simonović je imao komentar na ovaj status Amadeusa, te je napisao: „Sva tvoja pamet ti je stala u to koferče, pretenciozno i nebulozno”.

Na jedan od komentara koji su bili ispod tog statusa, Amadeus je odgovorio da je „tačno da časopis Vreme i njihovi čitaoci sasvim koincidiraju sa njegovom potrebom“, te uvredljivo dodao da je „ova bagra koja je taj pasus izvadila i pustila među raju napravila problem“. To je bio povod zbog kojeg je Simonović Amadeusu uputio pretnju.

„Rambo Amadeus za ovo bagra ću da ti nalupam šamare“, napisao je juče ispod Fejsbuk statusa Ramba Amadeusa direktor i glavni i odgovorni urednik portala Nova.rs.

Pročitajte i:

Komentari (2)

Bane

16.11.2020 19:27

Ovaj krkljaivi da nekom nalupa šamare? Kakav kreten!!!

Jack C.

17.11.2020 04:13

Ovo je vic godine. Veso nekome da nalupa smare. Fantasticno!