"NATOVARIO MI SE U ZADNJE VREME, A LIČI NA VREĆU FEKALIJA" Velja priznao za "Alo!": Nikad se u životu nisam napio!

Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku.

Velimir Velja Ilić
Velimir Velja Ilić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 - Pijanom, treznom i drogiranom jasno je da si ti, Vojislave Šešelju, kofa go*ana! - napisao je bez pardona Ilić.

On je potom za „Alo!“ otkrio šta ga je to tačno od Šešeljevih izjava izbacilo iz takta, a s Ilićem smo pretresli i druge aktuelne teme...
- U tom programu je pričao samo o meni i govorio da sam alkoholičar! A ja nikada u životi nisam bio pijan! Nikada! Natovario mi se bre taj čovek u zadnje vreme da to nije normalno, samo se bavi mnome! A liči mi taman na kofu ili vreću fekalija! Ne samo meni, svako normalan će to da vam kaže ako je iskren. Samo kada ga pogledam, odmah se iznerviram, vrlo me iritira - kaže predsednik Nove Srbije.

Komentarišući medijske spekulacije, da će bivši predsednik Tomislav Nikolić osnovati svoju stranku, a da će mu glavna podrška tada upravo biti Ilić, o čemu navodno uveliko pregovaraju, on kaže da to „nema veze sa životom“.

- Tomu nisam video sigurno godinu dana. Pojma nemam da li pokreće ili ne pokreće stranku. Pojavljuje se puno stranka u poslednje vreme koje su prave ili neprave, tako da više ne znam ništa - kaže Ilić.

On nam je iskreno rekao i da li je dobio ponudu da bude deo Saveza za Srbiju Dragana Đilasa...

- Dobio sam opšti poziv koji su slali i svima, a meni ne pada na pamet da im se javljam na to. Smatram da tu ima mnogo ljudi koji ne misle onako kako ja mislim. Takođe, tamo su se umešali i oni za EU i oni protiv EU. Nemaju ni definisane stavove oko nekih ključnih pitanja što se države tiče, pitanja izbeglica, migranata, pitanja sela, razvoja poljoprivrede...

A govoreći o svojoj najavi da će uskoro biti formirana nova desnica, kojoj će on biti savetnik, kaže:

- Ja ću da pomognem onima koji bi da budu prava opozicija, nekim mladim ljudima, novoj desnici. Desnica u Srbiji je propala, a uvek je promene izazivala upravo desnica. Nekada smo desnica bili Koštunica, Drašković i ja i to je bilo i jako i dobro, bilo je to pokretačka snaga. I treba tako nešto ponovo formirati i pomoći tome. I u Evropi pobeđuje desnica, to je sada, prosto, trend...

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: printskrin

 

Šešelj: Veljo, a gde ti je jakna?

Odgovarajući na uvrede, koje mu je uputio Ilić, vođa radikala Vojislav Šešelj imao je samo jedno pitanje za njega.

- Veljo, je li ti još čitava ona futrovana jakna, što si u njoj dolare prebacivao iz Budimpešte za Beograd? - upitao je Šešelj.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi