Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Narodne skupštine Republike Srbije reagovao je na novu provokaciju lidera opozicije Boška Obradovića, i zahteva od nadležnih službi da u roku od odmah uzmu u razmatranje operativne podatke koji ukazuju da se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića priprema napad ispred zgrade RTS-a.

Lider Dveri Boško Obradović ponovo je pozvao na napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji večeras gostuje u emisiji Upitnik koja se emituje na RTS-u.

Obradović je na svom tviter profilu odmah pozvao svoje sledbenike da sačekaju Vučiča ispred ulaza u televiziju, kako bi ga nešto "priupitali".

- Ko to kaže da @avucic ne sme večeras da dođe u 21 sat uživo na emisiju Upitnik na RTS jer ga ispred ulaza čekaju studenti i građani da ga nešto priupitaju? Ja sam siguran da će on doći sam peške od Predsedništva do Takovske jer je to veliki junak koji se nikoga ne plaši? A vi?

Igor Bečić dalje kaže:

- Izražavam svoju veliku zabrinutost jer se kao inspiratori pominju ljudi koji su apsolutno sposobni da urade stvari koje bi mogle imati nesagledive posledice za Srbiju i ceo srpski narod. Da Dragan Đilas i Boško Obradović ne prezaju ni od čega i da im je ozbiljan naum da proizvedu nestabilnost u Srbiji jasno je svakom ko iole ozbiljnije prati njihove aktivnosti, i dodaje:

- Nadam se da frustracija Đilasa i Obradovića izazvana činjenicom da njihova ionako beznačajna podrška ovih dana doživljava sunovrat, neće biti razlog za najcrnji scenario koji pojedini mediji uveliko najavljuju, te zbog toga još jednom pozivam nadležne da ozbiljno shvate i do najsitnijeg detalja provere svaku informaciju kojom raspolažu a koja ima bilo kakve veze sa navedenim slučajevima. Iskreno se nadam da Srbija nikada više neće dozvoliti da joj se prošlost ponovi - upozorava Bečić.

Na najavu napada reagovao je i zamenik gradonačenika Goran Vesić koji kaže da je pokušaj njegovog linča od pre tri nedelje bio samo generalna proba:

- Kad sam jutros video sumanute tvitove Ljotićevca Boška Obradovića, u kojima poziva na organizovanje sačekuše za predsednika Vučića ispred RTS, shvatio sam odmah da je pokušaj mog linča od pre tri nedelje, bio samo generalna proba koju je izveo crnogorski kriminalac Marko Bastać - napisao je Vesić na svoj fejbuk profilu i dodao:

- Ljotićevac je posebnu “hrabrost” dobio dok je putovao ka rezidenciji američkog ambasadora, očigledno u zelji da se posebno istakne i dodvori, počeo je javno da preti predsedniku i da najavljuje akciju, koju će večeras da izvede ispred RTS. Čujem da je Bošku društvo u rezidenciji pravio i onaj lopov Đilas, koji je kukao na slobodne medije u Srbiji, zaboravljajući da je on gazdovao mnogima, da mnoge kontroliše i sada, a obogatio se kradući od RTS, pred kojim će večeras da luduje sa svojim partnerom Boškom Ljotićevcem.

Pročitajte još:

- Zaboravili su samo jedno, Predsednik Vučić se takvih miševa ne plaši, slobodno hoda ulicama svakog grada u državi, jer njega narod poštuje i podržava i on svoj narod nikada nije lagao i krao od njega, kao što je to baš Đilas radio - konstatovao je Vesić.

"Nova lica na listi SNS, bavićemo se sobom, ne partnerima"

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

 

 

Komentari (1)

Mico

05.11.2019 17:13

Dali postoji u ovoj drzavi da jednom zauvek zaustavi ovu bagru i propalice Djilasa i Obradovica , Dali ne moguce da dvojica ostoplera budu jaci od drzave