Dobio jaku konkurenciju: Aleksandar Antić
Petar Marković
Aleksandar Antić

Tanjug / Dimitrije Goll 18.02.20

Aleksandar Antić, Foto: Tanjug / Dimitrije Goll 18.02.20

To je i sada slučaj. EPS, naravno, ostaje u vlasništvu Republike Srbije, ne postoje nikakvi planovi niti ideje za njegovu prodaju, jer to je u najboljem interesu naših građana, izjavio je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

 

 

- Jasno je da Đilas i Jeremić nemaju apsolutno nikakvu politiku u ovoj, ali i u drugim oblastima, osim što bez ikakvog povoda, stalnim ponavljanjem neistina da će EPS biti prodat ustvari potvrđuju da je to njihova jedina ideja za najveću kompaniju u Srbiji. Za razliku od toga, Vlada Srbije poklanja veliku pažnju poslovanju i razvoju EPS-a za šta ima punu podršku najvažnijih međunarodnih institucija - rekao je Antić i dodao:

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Javnost treba da zna da je EPS upravo od 2008. do 2012. kada su na vlasti bili Đilas i Jeremić iz godine u godinu beležio isključivo gubitke i da je tek posle njihovog odlaska počeo oporavak kompanije i njeno pozitivno poslovanje, što traje i danas. Sigurno je i to razlog što su Đilas i Jeremić jedini koji uporno pominju nekakvu prodaju EPS-a, o čemu nema, niti će biti govora.

PROČITAJTE JOŠ: