ĐILAS GAZI SVE REDOM! Ustali botovi Saveza za Srbiju, bruka i sramota je kako se obračunavaju sa opozicionim kolegama svog lidera!

Beskrupulozan!

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo! Vladimir Marković

Da Dragan Đilas, lider Saveza za Srbiju, koristi proteste kako bi se nametnuo kao jedini opozicioni lider, a pitanje je dana kada će pokušati da uništi sve opozicione kolege, najbolje pokazuje slučaj kraljevačkog Lokalnog fronta.

Đilas ih je najpre na sva usta hvalio, a kada su se usudili da kritikuju njegove poteze, odlučio je da ih potpuno uništi po principu „ili ste sa mnom ili ste protiv mene”.

 

Nikola Adžić, jedan od lidera Lokalnog fronta, najavio je napad Saveza za Srbiju na njih, a napad je, naravno, i stigao, te su opozicioni simpatizeri počeli da prozivaju Lokalni front da je uzimao pare za proteste i za saradnju s Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije i liderom SNS-a.

Tvit Nikole Adžića
Tvit Nikole Adžića, Foto: Printskrin

Okidač za organizovani napad na Lokalni front iz Kraljeva bio je komentar Nikole Adžića, jednog od lidera Lokalnog fronta, koji se odnosi na Sporazum sa narodom, a koji forsira Savez za Srbiju.

- Kad bi se sve moglo da se reši tim magičnim potpisom... - napisao je Adžić da bi mu nedugo nakon toga od Đilasovih simpatizera stigla optužba da je uzeo pare i da sarađuje s Vučićem.

- Adžiću, ceo Tviter piše po DM-ovima da ste uzeli kintu za šetnju. Ja lično nisam verovao. Sad već nisam siguran. Gurajte vi samo s ovima iz Novog Beograda. Samo da znate da oni i AV imaju istog gazdu - poručio je Lokalnom frontu bot Dragana Đilasa.

Optužbe na račun Lokalnog fronta
Optužbe na račun Lokalnog fronta, Foto: Printskrin

- Ovakav napad sam čekao. I to ne od SNS-a, već od SZS-a. Kul - napisao je Adžić, dok je još jedan od pristalica Lokalnog fronta potvrdio da lideri Saveza za Srbiju prave mete svima onima koji nisu za njih.

 

Interesantno je i da je bot Dragana Đilasa Adžiću poručio da Lokalni front mora da odluči da li će da se skloni ili da se prikloni Đilasovom savezu.

Lokalni front
Lokalni front, Foto: Printskrin

- Pa, uključi se čoveče. Nema treće - napisao je Đilasov bot, na šta mu je Adžić odgovorio: „Ne budi siguran da nema treće”. Nakon toga, lideru Lokalnog fronta poručeno je sledeće: „Ne loži se. Nema treće. Niti će biti. Ili si mudronja ili mu*onja”.

Za kraj obračun s Jeremićem!

„Alo!” je još sredinom januara pisao da Dragan Đilas ima jasnu strategiju za dolazak na mesto lidera opozicije, a za to uspešno koristi proteste, ali i njihove takozvane vođe - braću Trifunović, Sergeja i Branislava.

- Đilas je najpre preko Zorana Lutovca preuzeo i ućutkao Demokratsku stranku, a nakon toga je krenuo u uništavanje PSG-a. Najbitniji obračun ostavio je za kraj, a to je pokušaj da Vuka Jeremića izbaci s protesta, kako bi se on nametnuo za neprikosnovenog opozicionog lidera - otkrio je naš izvor.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mikica
  19/02/2019 - 08:05
  Pa sta je tu novo, oduvek je tako radio sa svima
 • Korisnik: Nikoletka
  19/02/2019 - 08:02
  Udario brat na brata u SzS.Moraju svi da stanu u Đilasov kalup.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi