Dragan Đilas
Alo!/ Masanori Jošida
Dragan Đilas

Alo! Vladimir Marković

Dragan Đilas, Foto: Alo! Vladimir Marković

Da Dragan Đilas, lider Saveza za Srbiju, koristi proteste kako bi se nametnuo kao jedini opozicioni lider, a pitanje je dana kada će pokušati da uništi sve opozicione kolege, najbolje pokazuje slučaj kraljevačkog Lokalnog fronta.

Đilas ih je najpre na sva usta hvalio, a kada su se usudili da kritikuju njegove poteze, odlučio je da ih potpuno uništi po principu „ili ste sa mnom ili ste protiv mene”.

Pročitajte još:

 

Nikola Adžić, jedan od lidera Lokalnog fronta, najavio je napad Saveza za Srbiju na njih, a napad je, naravno, i stigao, te su opozicioni simpatizeri počeli da prozivaju Lokalni front da je uzimao pare za proteste i za saradnju s Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije i liderom SNS-a.

Tvit Nikole Adžića

Printskrin

Tvit Nikole Adžića, Foto: Printskrin

Okidač za organizovani napad na Lokalni front iz Kraljeva bio je komentar Nikole Adžića, jednog od lidera Lokalnog fronta, koji se odnosi na Sporazum sa narodom, a koji forsira Savez za Srbiju.

- Kad bi se sve moglo da se reši tim magičnim potpisom... - napisao je Adžić da bi mu nedugo nakon toga od Đilasovih simpatizera stigla optužba da je uzeo pare i da sarađuje s Vučićem.

- Adžiću, ceo Tviter piše po DM-ovima da ste uzeli kintu za šetnju. Ja lično nisam verovao. Sad već nisam siguran. Gurajte vi samo s ovima iz Novog Beograda. Samo da znate da oni i AV imaju istog gazdu - poručio je Lokalnom frontu bot Dragana Đilasa.

Optužbe na račun Lokalnog fronta

Printskrin

Optužbe na račun Lokalnog fronta, Foto: Printskrin

- Ovakav napad sam čekao. I to ne od SNS-a, već od SZS-a. Kul - napisao je Adžić, dok je još jedan od pristalica Lokalnog fronta potvrdio da lideri Saveza za Srbiju prave mete svima onima koji nisu za njih.

Pročitajte i ovo:

 

Interesantno je i da je bot Dragana Đilasa Adžiću poručio da Lokalni front mora da odluči da li će da se skloni ili da se prikloni Đilasovom savezu.

Lokalni front

Printskrin

Lokalni front, Foto: Printskrin

- Pa, uključi se čoveče. Nema treće - napisao je Đilasov bot, na šta mu je Adžić odgovorio: „Ne budi siguran da nema treće”. Nakon toga, lideru Lokalnog fronta poručeno je sledeće: „Ne loži se. Nema treće. Niti će biti. Ili si mudronja ili mu*onja”.

Za kraj obračun s Jeremićem!

„Alo!” je još sredinom januara pisao da Dragan Đilas ima jasnu strategiju za dolazak na mesto lidera opozicije, a za to uspešno koristi proteste, ali i njihove takozvane vođe - braću Trifunović, Sergeja i Branislava.

- Đilas je najpre preko Zorana Lutovca preuzeo i ućutkao Demokratsku stranku, a nakon toga je krenuo u uništavanje PSG-a. Najbitniji obračun ostavio je za kraj, a to je pokušaj da Vuka Jeremića izbaci s protesta, kako bi se on nametnuo za neprikosnovenog opozicionog lidera - otkrio je naš izvor.

 

Komentari (2)

Nikoletka

19.02.2019 08:02

Udario brat na brata u SzS.Moraju svi da stanu u Đilasov kalup.

mikica

19.02.2019 08:05

Pa sta je tu novo, oduvek je tako radio sa svima