Božić, Zemun
Privatna arhiva
Božić, Foto: Privatna arhiva

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, nema sumnje da se radi o čistim provokacijama jer su ove poruke vlasnici automobila pronalazili na Božić!

- Incident se dogodio u Ulici Koste Nađa u naselju Mirijevo. Na najmanje petnaestak automobila bile su ostavljeni simboli takozvane oslobodilačke vojske Kosova. Građani su ujutru ostali u šoku kada su došli do svojih vozila - kaže izvor.

PROČITAJ JOŠ:

- Sa detetom sam krenuo u položajnike, a kada sam došao da svog auta, imao sam šta da vidim. Na mom vozilu veličali su se teroristi koji su ubijali Srbe, i to na najradosniji hrišćanski praznik. U besu sam se okrenuo oko sebe u nadi da ću videti počinioce. Njih nisam, ali jesam isti znak ispisan svuda okolo, na brojnim automobilima. Nadam se da će počinioce uhvatiti i da će ih najstrože kazniti - rekao je on.

Uhapšena trojica

Kako se saznaje, policija je brzo reagovala i zbog ispisivanja simbola šiptarskih terorista uhapsila tri osobe. Radi se o trojici mladića od kojih je jedan doputovao sa Kosova, a dvojica žive u Beogradu! Oni će biti izvedeni pred tužioca, koji će se izjasniti o njihovoj daljoj sudbini.

Komentari (5)

vodolijax

08.01.2019 10:50

Proterati stoku u njihov tor.

Darlinka

08.01.2019 11:28

Deset godina zatvora.

firga

08.01.2019 12:26

zasto je tajna da se objave njihova imena.

Svestenik

08.01.2019 13:03

Jesu pisali Ali na Dane svetog praznika Bozica trebamo da I'm oprostimo.veci efekat IMA e javni oprost nego 60 Dana tamnice .be sudimo. Albanskoj omladini her I NASA omladina u Pristkni .oze biti sudjena.pozivam naoprlst # Dimigrinevic

Nema vise prastanja

09.01.2019 08:49

Odseci im ruku kojom su to pisali i pustiti da iskrvare. Kakvo bre prastanje? A sudije ce lepo da se ovajde i puste ih. EEEEEE Srbijo BEDO!