ŠIPTARI PROVOCIRALI NA BOŽIĆ! Usred Beograda osvanule JEZIVE PORUKE na automobilima, uhapšena trojica Albanaca!

Policija je juče uhapsila trojicu Albanaca zbog sumnje da su u noći između 6. i 7. januara usred Beograda ispisivali simbole terorističke UČK u snegu na automobilima!

Božić, Foto: Privatna arhiva

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, nema sumnje da se radi o čistim provokacijama jer su ove poruke vlasnici automobila pronalazili na Božić!

- Incident se dogodio u Ulici Koste Nađa u naselju Mirijevo. Na najmanje petnaestak automobila bile su ostavljeni simboli takozvane oslobodilačke vojske Kosova. Građani su ujutru ostali u šoku kada su došli do svojih vozila - kaže izvor.

- Sa detetom sam krenuo u položajnike, a kada sam došao da svog auta, imao sam šta da vidim. Na mom vozilu veličali su se teroristi koji su ubijali Srbe, i to na najradosniji hrišćanski praznik. U besu sam se okrenuo oko sebe u nadi da ću videti počinioce. Njih nisam, ali jesam isti znak ispisan svuda okolo, na brojnim automobilima. Nadam se da će počinioce uhvatiti i da će ih najstrože kazniti - rekao je on.

Uhapšena trojica

Kako se saznaje, policija je brzo reagovala i zbog ispisivanja simbola šiptarskih terorista uhapsila tri osobe. Radi se o trojici mladića od kojih je jedan doputovao sa Kosova, a dvojica žive u Beogradu! Oni će biti izvedeni pred tužioca, koji će se izjasniti o njihovoj daljoj sudbini.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nema vise prastanja
  09/01/2019 - 08:49
  Odseci im ruku kojom su to pisali i pustiti da iskrvare. Kakvo bre prastanje? A sudije ce lepo da se ovajde i puste ih. EEEEEE Srbijo BEDO!
 • Korisnik: Svestenik
  08/01/2019 - 13:03
  Jesu pisali Ali na Dane svetog praznika Bozica trebamo da I'm oprostimo.veci efekat IMA e javni oprost nego 60 Dana tamnice .be sudimo. Albanskoj omladini her I NASA omladina u Pristkni .oze biti sudjena.pozivam naoprlst # Dimigrinevic
 • Korisnik: firga
  08/01/2019 - 12:26
  zasto je tajna da se objave njihova imena.
 • Korisnik: Darlinka
  08/01/2019 - 11:28
  Deset godina zatvora.
 • Korisnik: vodolijax
  08/01/2019 - 10:50
  Proterati stoku u njihov tor.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi