Uređivački kolegijum Studija B oštro osudio napad na novinarku Informera

Alo!; | vesti 2020-07-08 19:13:06 2020-07-08 19:13:06

"Uređivački kolegijum Studija B najoštrije osuđuje monstuozne pretnje novinarki Informera Milici Dakić."

Tanjug

- Kukavice koje iza tastatura seju mržnju, "hrabrost" očigledno smeju da pokažu samo na ženi, koja im nije uradila ništa, osim što nema strah da slobodno govori o Đilasima, Jeremićima, Obradovićima i drugim propalim opozicionim političarim i njihovim mahinacijama. Studio B zahteva od UNSa i NUNSa da reaguju i osude stravične pretnje i pokažu srpskoj javnosti da novinarska sloboda u Srbiji važi za sve, a ne samo za novinare Đilasovih medija - navodi se u izjavi Studija B.

Novinarki dnevnog lista Informer Milici Dakić, danas su posle konferencije za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića stigle sramotne pretnje na društvenim mrežama.

Korisnici Tvitera novinarku našeg lista nazvali su "džukelom ustaškom" kojoj treba "j***ti poreklo porekla", uz poruku da njeno i imena drugih "nepoželjnih novinara treba dodati na spisak"?! Za odstrel?

I sve zato što je na konferenciji za medije pitala predsednika Srbije kako komentariše reakcije hrvatskih političara na dešavanja u Beogradu?

Drugi korisnik društvenim mreža, našoj novinarki je napisao da će joj "je*ati mater" i svima "koji podržavaju Vučića", te da će ostati bez posla čim se promeni vlast.

PROČITAJ JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više