Upućeno je jednom muškarcu, a radi se o našem državnom vrhu!

Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-09-29 12:39:31 2019-09-29 12:39:31

Goran Vesić je pisao evropskom izvestiocu Dejvidu Mekalisteru o pretnjama opozicije i najavio da će pisati i drugima u Evropskoj uniji.

screenshoot/TV Pink

Pisao sam evropskom izvestiocu Dejvidu Mekalisteru o pretnjama opozicija rekao je za TV Prva zamenik gradonačelnika Goran Vesić, navodeći da razume njihov strah od tog pisma, kao i da nije ekskluzivno pravo opozicije da se obraća evropskim institucijama.

SNS ponovo pita Ðilasa da objasni kako se obogatio

Članovi SNS na čelu sa zamenikom šefa odborničke grupe te stranke u Skupštini grada Beograda Radoslavom Marjanovićem ponovo su danas pitali bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa kako je uspeo da se obogati dolaskom na državne funkcije i napravi 25 miliona evra bogatstva u nekretninama.

"Pisao sam Mekalisteru kao što ću pisati i drugima u Evropskoj uniji. U pismu sam naveo sve otvorene pretnje porodici predsednika Aleksandra Vučića, njemu lično, pretnje silovanjem premijerki Ani Brnabić i Maji Gojković, Biljani Popović Ivković, pretnje mojoj porodici i dolazak ispred mog stana što su radili samo hitlerovi nacisti i mađarski fašisti.

- Razumem njihov strah od tog pisma, jer opozicija nema nikakvu politiku, nisu došli ni u Skupštinu trada da glasaju o izgradnji kanalizacije na levoj obali Dunava", rekao je Vesić.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je rekao, njihova politika nije politika za građane i zato se plaše da bilo kome u Evropi napišemo šta oni rade i kakve ucene i pretnje primenjuju.

"Što se tiče Branka Miljuša, protiv koga sam takođe, pored Ðilasa podneo krivičnu prijavu, vidim da rektorka u današnjem "Blicu" kaže kako nije videla predstavnike opozicije u Rektoratu. Neka onda pogleda snimke i uveri se kako Miljuš, Ðilasov najbliži saradnik i jedan od onih koji je pretio meni i mojoj porodici nosi hranu i ulazi u Rektorat svaki dan", kazao je Vesić.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom

 

 

Expand player
Pogledajte više