Uoči obeležavanja "Oluje", vladika Grigorije letuje u Dubrovniku! Skinuo mantiju, obukao košulju, stavio naočare - NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Alo.rs | vesti 2019-08-02 15:01:01 2019-08-02 15:01:01

Vladika frankfurtski i sve Nemačke Grigorije, baš pred obeležavanje hrvatske vojne akcije "Oluja" letuje, ni manje ni više, nego u Dubrovniku.

S. Pašalić

 

* U akciji "Oluja" koja Hrvatska je proterala 250.000 Srba

* Vladika Grigorije letuje u Dubrovniku

* Poznat po intervjuu u kojem je prenosio šta se dešavalo na Saboru na kojem je glavna tema bila sudbina Kosova i Metohije

 

Hrvatski mediji bruje o fotografijama srpskog vladike Grigorija, koji se šetka po Trebinju i Dubrovniku. Iako bi sveštena lica trebalo da se u javnosti pojavljuju u mantiji, naš vladika se šeta u beloj košulji, dok su mu na očima naočare za sunce. Uživa čovek.

Podsetimo, Grigorije se oglasio intervjuom odmah nakon Sabora SPC da prenese šta je ko rekao na Saboru na kojem je glavna tema bila sudbina Kosova i Metohije.

Vladika Grigorije letuje u Dubrovniku baš u ovom periodu, najskupljem, u jeku letnje sezone, ali i u najbolnijem periodu za prognani srpski narod sa teritorije Hrvatske. Vreme kada Hrvati slave, a Srbi oplakuju svoje žrtve.

Ovom prilikom podsećamo vladiku, u hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja" 1995. godine, 250.000 Srba je prognano sa svojih ognjišta, a više od 2000 je ubijeno ili se vodi kao nestalo.

 

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više